Utanmadan sürekli önümüzde şeyini kaşıyor saatlerce. Gel de nefret etme şimdi bu adamdan. Anneme babamla konuşmasını söyledim hala kaşınıyor. Bazen misafirlerin yanında bile kaşınıyor.
Bu huyundan nasıl vazgeçebilir?
Bu huyundan nasıl vazgeçebilir?
Bir tanıdığımda da bu mevcut, kızının felan gözünün önünde yapar bunu.
Ne kadar dengeli bir kişiliğe sahip bilemem ama önce kendi bırakmayı istemeli...
asit döksün annen ne ayarsızlar varya birde kız babası olacak insan kızından utanır
Belki de babanın özel bölgesinde bir rahatsızlık vardır.
Cevap
19Cevap
Başkasınınkini kaşımıyor ya . Babandan mı utandın başkalarına karşı.
Öldüğün de çok ararsın .
Kötü bir davranış. En azından milletin içinde kaşımamalı.
Kolunu kaşısa sorun olmaz da işin içine mantarbaşlı organ girince estetik durmuyor .
Belki de cinsel organın da hpv vardır .
Bu durumun ne kadar çirkin olduğundan aslında habersiz 10 saniye önce kaşısa kaşıdın desen yok der. Onu gizli kamera ile kaşırken çek ve bu çektiklerini ona izlet çok utanacak ve vaz geçecektir
acaba erkek kardeşime söylesem de o mu konuşsa babamla?
kendini kaşırken izlerse ancak bırakır söylersen kızar çoluk çocuk bana akıl veriyo der
ahhaha aklıma süper ot sahnesi geldi
silas babanın sorununu cözebilir
kasık biti - pisnefes - kalkmayan penis
fghjkl :D
iyide bu soru olmamış ki, sen derdini anlatmışsın burada
lan erkeklerden nefret etmeye başladım , kız olsam erkek almazdım anasını satiim..
aynen ağızını şaplatıyor hele bir parmaklarını yalayışı var he bide dişini karıştırıyor eliyle özellikle et yediğinde :@
tik olmuş, istediğiniz kadar uyarınız geçmez, adamı meşgul edin bari de aklına gelsin..
Kusura bakma da babanın huyunu sevmeyebilirsin ama burada veya başka biryerde baban hakkında böyle teşhircilik yapman doğru mu?
ben ne yapabilirim diye soruyorum. erkek çocuğu olsaydım kendim karşısına geçip konuşabilirdim. yeri geliyor kuzenlerimin hatta teyzelerimin bile yanında bu hareketi yapıyor. beni utandırıyor orada. anneme kaç kere söyledim. kaç uyardı adamı ya
Tamamda annen sözünü geçiremiyorsa bizmi akıl verelim ozaman evden uzaklaştırın ceza olarak...
bu aşağı ok işaretini seçenler mümkünse yazdıklarımı okumaya dahi yanaşmasınlar...
kimse burada babamı tanıyor değil yaptığı da çok yanlış çok çirkin bir şey
elini götürdüğünde kibriti söndürüp basın üstüne
genel ağız şaplatma yı biliyom da bu nerden çıktı
kıllarını kessin düzelr D:
babalar biraz kalas oluyor malesef
ne alaka ya
peki şu an yapıyor mu ?
Sende bir kız olarak bunu takip ediyorsun
fark edilmeyecek gibi değil bazen bacaklarını ayırıyor saatlerce hart hurt kaşıyor ayıp değil mi ya?
Ozaman sen odana çekileceksin.
saçmalama
Nerde saçmalık buluyorsun ?
belki pireli falandır O.O
Ahahahahhajahaha kabus gibi hahahahaha
Kasiniyormuş ne yapsin adam
kıcınımı şeyinimi
şeyini diyoruz
annene söyle kaşısın yardımcı olsun ona:)
adres ver gelelim
Bit vardır
söyle kaşımasın yahu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar