Siz army olmak nedir biliyor musunuz? Ben tam bir army biriyim ama üzüldüğüm bir konu var. Hiç army arkadaşım yok. Bu yüzden üzülüyorum. İnsanlarla BTS grubuna olan sevgimi paylaşmak istiyorum ama etrafımda buna değecek kimse yok.
Dün yeni okul arkadaşlarımla buluşmaya gittik orda BTS'i sevmiyorum iğrençler çinliler falan dediler o kadar hakaret ettiler bense hiçbir şey diyemedim. BTS'in fanı olmaktan normalde utanmazdım ama orada utandım. Şuana kadar kendime army dediğim için çok utanıyorum. Bunu buraya sanırım kimseyle konuşamadığım için yazıyorum. İsterseniz küfredin sövün çünkü haklısınız. Sırf böyle biri olduğum için BTS'in beni hakketmediğini düşünüp posterlerini indirmek istedim ama yapamadım sanırım army olmayı ( daha doğrusu kendimi army gibi görmeyi) bırakmalı ve BTS'i unutmalıyım
şu an bu mesajı yeni görmek istemezdim ama önceden bende söylemeye çekinirdim ta ki Tae nin bizlerin Army oduğunu ve onları sevdiğimizi çekinmeden utanmadan söylememiz istediğini söylediğini görünceye kadar yoksa kendime nasıl army dicektim utanırsam onları izlemeye devam edemezdim. Çünkü ben bts i izediğimde kendimi iyi hissediyorum ben onlar sayesinde yalnız hissettiğimde ve mutsuz olduğumda gülüyorum. Bu onları ilgilendirmez. Gerçekten buraya yazamayacağım kadar çok şeyi onlar sayesinde farkına vardım. İnşallah yazdıklarımı görürsün. BTS i bırakmak yerine onlardan daha fazla şey öğrenmelisin :) I PURPLE YOU.💜
Sanırım önce army olmak ne demek ondan başlamalıyız. :D Army olmak, BTS gruba hayranlık duymak demektir. BTS grubu ise K-pop'un en büyük grubudur.
army ne demek bts
Nasıl army olunur? - BTS grubunun tüm üyelerini tanımalısınız. İsimleri, ne zaman doğduklarını, en sevdikleri şeyleri, en sevdiği yemekleri vb. kısaca her şeyi bilmelisiniz. - Grup üyelerinin özel hayatlarına ve düşüncelerine saygı duymalısınız. - Grubun tüm şarkılarını bilmelisiniz. - Grubun tüm üyeleri armyler için değerlidir. Biri üzülse onlar da üzülür, mutlu olsa mutlu olurlar. Grup üyeleri arasında ayrım yapmazlar.
Ayrıca armyler sürekli BTS grubunu takipte olurlar. Evlerinde onlara göre dekorasyon yapar, sürekli onların şarkılarını dinlerler. Bol bol BTS grubunun posterlerine sahip olurlar. Telefon zil sesini BTS grubuna ait bir şarkı yapar, ekran fotoğraflarına da BTS üyelerini koyarlar. BTS grubu üyelerini her zaman korurlar. Gerçekten hayran olduklarını ve tamamen onları tanıdıklarını düşündükleri zaman da kendileri army derler. :)
BTS grubunun fanlarına deniyor galiba. :D Ama aşırı derece de fanlara deniyor. Bunların tüm hayatı bu BTS grubunun üyeleri olmuş. Evlerinde, telefonlarında her yerde onlar oluyor.
Yaa biasın kim? Oppacı ya da shipper mısın? Benim biasım Suga. Oppam RM. Ama oppamı kankama söyleyemiyorum çünkü onunda oppası RM ve söylersem... skdfhkdshfkj Ben yeni ARMY oldum ve mutluyum :)
Biaslarım vkook. Shipper ım ama bu konuda manyamış olanlardan değilim sadece olabilir yani neden olmasın. Best shipim vkook sonra yoonmin sonra namjin. Hoşik de bizim güneşimiz yalnız takılıyor kkkk
Ben bu yazıyı hangi kafayla yazdım bilmiyorum skjhdfksjd. Oppam Suga biasım diğer hepsiiiiiiiiii. Hobie'yi yicem yaaa... Ama çok üzülüyorum insanlar öl diyor felan. Baskı kuruyorlar. Gerizwkalılar. 7-1=0
BTS yi pek seven yoktu önceden ama şu an baya popüler oldular antiler hala bişeyler cabasındalar cekemiyorlar cocuklari ben ARMY'İM biasım da suga
2
13 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben oncedende seviyordum kitlemizde vardi baya ama biz bize yetiyorduk simdi gercekten herkes ARMY im diye geziyor ama gercek ARMY'ler az bence. Benim biasim yok hepsini esit seviyorum cunkuu💜
Evet bazıları cidden çürük sadece bulaşıcak yer arayanlar var gercekten sevenler az aslında bende hepsini seviyorum ama bir biasım olmalı ve bu suga onu cok seviyorum bide oppacı ve shipperlar var sen hangisisin
Ben knk aynı zamanda Shawol um bayılıyorum iki gruba da ama geçen ay biasım Jong SM yüzünden intihar etti çocuk depresyondaymış buna ne diyorsun?
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Biliyorum bende shawol dum Şu an uzuntuden klipleri acmak bile istemiyorum jonghyun zaten uzun suredir kotu haldeydi ama kimse onemsemedi bence cesaret edemez diye dusunduler ama o yapti gercekten uzuldum cok genc yetenekli ama demekki bazi seyler eksik olunca olmuyor ozellikle veda mektubunu okuduktan sonra yikildim
Alakasi yok koreyle falan army olmanin. sadece guruptakiler koreli diye irkcilik yapiyosun resmen bir mj desek amerikan manyaklari demessin ama sacmalik