Türkiyede herkesin giyinişine inancına yaşam tarzına saygı duyuyorum ama böyle türbanlılardan nefret ediyorum gördüğüm zaman sinirleniyorum nefret ediyorum hepsinden bu ne zamana kadar böyle devam edicek? Fotoğrafları görsellerden buldum
Mezhepler tarihi okursanız ülkemizde sadece müslümanların yaşamadığını öğrenirsiniz.. onlar tesettüelü değil.. giyim tarzı.. hak ile batıl birbirine girdi artık.. bahailer, nusayriler.. müslüman gibi görünüp müslüman olmayanlar.. özellikle suriyede buluyorlardı ama malum artıl neredeyse hepsi ülkemizde olduğu için o tarzları çokça görebilirsiniz.. ordakı kıyafet zorunluluğu malum bizim ülkemizde yok.. onlar da kendi çaplarında giyiniyorlar..
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Maalesef bunlar türbanlı değil Allah in ayetlerini alaya alanlar kucumseyenler emin olun ortunmeyen fakat inkar etmeyenler den. daha ağır olacak cezaları
Burada saçma diyenlerin bazıları da eminim dışarıda buna yakın giyiniyordur ama gel gör ki herkes başkasının yanlışını görüyor. Kimse dönüp benim yanlışım ne demiyor. Böyle de mal bir toplumun içinde yaşıyoruz..
En İyi Cevaplar