Peki siz uzun yazıları okurken sıkılıyor musunuz?
#VoyagerC

Genelde okumaya çalışıyorum ama çoğu zaman okumuyorum , karşımızdaki kişiyi hiç tanımıyoruz ve bir derdi var yazıyor iyi hoş ama okuyorum ama okuduğum şeyi bir yerden sonra kaçırıyorum bazen anlayamıyorum karmakarışık geliyor kim ne yapmış ne olmuş derken soru öylece boşa gidiyor herzaman için özet şeklinde kısa yazmak daha iyidir
Okumaktan zarar gelmez ben okuyorm uzun uzun
En iyi görüş için teşekkürler
Evet maalesef var.
Sırf bu yüzden bir daha uzun görüş yazmamaya karar verdim.
Öyleyiz sanırım, mesela bunu okumadım. :))
Cevap
14Cevap
Şahsen bende şöyle bir fobi var ''bir paragraf başı yapaydın zalimin oğlu'' fobisi.
Uzun paragraf görünce kaçıyorum. Bknz: Lys Edebiyat
Kolaya kaçmayı seviyoruz, üşengeçiz bundan kaynaklıdır. Bir de bazı insanlar gerçekten çok meşgul onları da anlamaya çalışıyorum. Herkes boş gezenin boş kalfası değil benim gibi :D Genellikle okurum ilgi çekici bir başlangıcı varsa.
Genelde okuyup yardımcı olmaya çalışırım istisnalar var tabi onlar da aktarmayı anlatmayı yapamamış okurken en son neredeydik dedirten yazılar veya sorular
Çok kitap okurum bir kitaba başlayınca bir. gecede başlar sabaha kadar bitiririm. Ama bu ks deki sorular ömrümü yiyor okumuyorum. İçinden iki üç. cümleye bakıp zaten olayı çözüyorum
Kitap okuma aliskanligi olmayan bir millet icin normal 😊 Bu sitede cevap verdigim tüm sorularin detayini uzun da olsa okumusumdur. Okumayanlar yorum da yapmamali bence.
Hayır ilginç ise uzun romanları severim. Uzun soruları da okurum yeter ki saçma olmasın ben kimse ile yazismiyorum ki vaktim olmasın
Aksine uzun yazılar daha çok ilgimi çeker. Konu ayrıntılı anlatılmıştır çünkü. O kadar yazının boşu boşuna yazıldığını sanmıyorum.
Uzun yazıyı ortasından okurum. Hoşuma giderse hepsini yutarım.
Hem!
Kitap okumaya üşenen insanlara sorulacak soru mu bu yahu? 🐒
İlgimi çeken bir konuya sahip değilse maalesef sıkılıyorum ama okumaktan vazgeçmem hızlı hızlı göz gezdiririm en kötü
Uzun yazılarla herhangi bir sorunum yok... İnsanlar iki kelime okumaya yüksünüyor.
Hayır, ben okumayı severim. Okuyup iyice anlamadan yapılan yorumlar gereksiz ve saçma oluyor zaten
Yahu kızın sorduğu kız arkadaşım eski erkek arkadaşıma sulanmış, ne yapmalıyım? soru bu..
bu yazmış yazmış çocukluğuna dönmüş, bize ne ki ana mevzuya gel dolandırmadan sor çok hayati bir şey anlatmamışki kısa kes aydın havası olsun diyelim.
Uzun yazıları okumuyorum. Gerçekten önem vereceğim veya merak ettiğim bir şey olmadığı sürece.
Bende aksine çoğu zaman düşüncelerimi kısa şekilde anlatamıyorum, hep uzun uzun yazarım😀
Uzun yazıyı okumaya başladıktan sonra gelişiyo herşey. Yazıya göre. Mesela bunu okudum
kitap okumayı severim o yüzden uzun yazılarî okuma fobim yok
Vaktimizi o kadar degersiz seylere harciyoruz ki okumaya harcayacak vaktimiz kalmiyor..
Sayısalcı biri olduğum için bana her zaman işkence gibi gelir
anlatım biçimi çeker beni..
eğer ilk satırda yakalarsam, muhakkak sonuna kadarr okurum..
Uzun yazılardan genelde sıkılmıyorum.
Bendede var ama büyük ihtimalle depresyondan hiçbişey yapasım yok çünkü
Mesela sen detayı çok uzatmışsın 😛
Bizim tembelliğimizden geliyor bence.😊
Okumayı sevin okumayı😊 ayıp ya😂😂😂😂
En sevdiğim şeylerden biridir..
Hayır aksine daha fazla dinleyesim geliyor.
Her konuda tahammül sınırımız çok aşağıya çekildi
Evet alerjim var kısa olmalı
aynen mesela aciklamayi okumadim kusura bakma
Sıkılsam da mecbur benim için.
Burda okumuyorum sdc baslik okuyorm hatta
konu sarıyorsa hayır sarmıyorsa sıkılırım
Şu yazdığın detay bile çok uzun ya
nadiren ama konu önemli tabii
İlgimi çeken bir konu olduğu zaman okurum
Başlık ilgimi çekerse okurum.
Uzun yazıları aksine çok seviyorum.
Genel olarak öyle maalesef.