Arkadaşlarla halı sahaya mı, yoksa sevgiliyle sinemaya mı gidilmeli? Hakkaten de doğru bir konuşma tam olarak böyle oluyor :D not= (küfürlerin üstünü çizdim)
Olum bari kıza kendini kötü hissettirme delikanlı gibi halısaha var bu güne şu saate ayarlanmış ekemem de sinema her gün her saate ayarlanabilir ama o kadar çocuk sana göre mi belirliycek günü saati adam gibi açıkla..
Halısaha mı abi yaz beni yaz yaz Sevgilim 8'e kadar çok şey yapabiliriz gerçekten hatta sonra beni izlemeye de gelebilirsin istersen gitmem gerek bak gerçekten bu büyük bir ihtiyaç Ben de böyle olurdu :)
Oha ya. Kiza acidim, desene kiza arkadaslarimla maca gidicem diye. Sosyal hayatina da karisacak degil ya. Ondan sonra guvenmiyomusun diyosun. Neden guvensin ki sana. Pis yalanci sevgili
Oaa sonra diyinki kizlar nden guvenmiyor kizlar neden feminist bunedir abi yazık kızda saf kanmış hemen hepsini gectim dayina yazik annen duysa gitti kulaklar😀😀
Sevgilin ile daha güzel vakit geçireceğin zamanlar ayarlayabilirsin. Ama arkadaşları bir araya getirip bir maç ayarlamak her zaman mümkün olmuyor. 😂 😂 😂 Sadece taktik çalışacaksın ki iki tarafı da ayarda tutacaksın. 😂 😂 😂
Ama sevgilim olsa o teknik olarak bir arkadaşım olarak görüldüğü için onada zaman ayırabilirim. Gerçi gerek yok sevgiliye felan. Arkadaşım ise söz vermişsem onunlada vakit geçiririm. Erkek erkeğe takılmayı daha çok seviyorum ama neyse :D
Erkekleri kisitlamak bize birşey kazandırmaz. Tamam yalan söylemesi hoş değil ama niye yalan söylüyor çünkü kısıtlanmış ve bazen kendine zaman ayırmak istiyor. Arkadaşları ile tabiki gezecek her zman benimle gezip dolaşacak hali yok.
Ben net bir insnaim neyse o. Yalan söylemem geziyorsam geziykrumdur. Sevgilimin gezmsine de karışmam. Göbeği bana bağlı değil ya gezip tozacak. Ama kız olan ortamlara benimle gitsin isterim. Ben nasıl onunla gidiyrosam erkek olan yerlere
En İyi Cevaplar