Bazen o insan yalnız başına çok güzeldit. Ama sizle bütünleşmeye çalıştıkça güzelliğini yitirmektedir. İki güzel puzzle parçası ama uyumlu değil. Kenetlenemiyor. Ve iki tarafın da olgun, iyi niyetli, cesur olduğu durumlarda araya biraz zaman girer ve siz o güzelliğin hayatınızdan kaybolmasını istemediğiniz için tekrar hayatınıza alırsınız. Ama bu defa arkadaş olmuşsunuzdur. Her şey mükemmeldir. Ben 17 yaşında tanışıp sevgili olduğum adamla hala arkadaşım ve bunun güzelliği, saflığı tarif edilemez.
Amaç.. en iyi arkadaş sevgili olursa ayrılacağında tekrardan biribirlerini kaybetmemek için arkadaş olur. Sevgilim değil ama genede onunla arkadaşım onu kaybetmektense en iyi arkadaş olarak kalırım daha iyi. Yani hayat arkadaşı olamazsan en iyisi dost olursun. Onu kaybetmemek için.
Eski sevgiliyle arkadaş kalma olayları hikayedir. Biri diğerinden daha çok seviyordur, onu kaybetmek istemiyordur ve en azından arkadaş kalma bahanesiyle yanında kalsın istiyordur.
İnsanlar arası uyumlarda bazen her ilişkin her şeyi kaldıramaz ya da uyuşmaz, mesela iki insan düşünelim; kadın ve erkek olsun bu iki insan.. çok iyi ama çok iyi bir dost olabilirler , sonra bakarlar ki bunlar duygusal yönden de birbirlerini etkilemisler, zamanla duygusal bağları ilerler ve bunlar sevgili olurlar.. ama hic iyi surduremiyorlardir çünkü bunlar bir çift adayı olmak için uygun yapılara sahip değillerdir.. eski dostluklarını da kaybetmek istemezler.. bu yüzden de dost olarak arkadaş olarak eski bağları geri getirmek isterler
Arkadaşlıktan kastı düşman olmamak olabilir bence. Yani konuşmaya devam edelim ayrıldık diye aramız bozulmasın gibisinden o değilde kanka olanlar var ve ben kanka olmustum eski sevgilimle hala konuşuyoruz aramızda daha önce öpüşme, koklaşma olmadığı için o tarz konular konuşmuyoruz ayrıca o evli bana gerçi benden ayrılanlar direkt evleniyor ne hikmetse 😂😂
Ayrılmayı ben istediğim icin ve ben ayrılmak istiyorsam gerçekten kalbimden bitirmişimdir yani o şahsı kıskanmam gibi bir söz konusu dahi olmaz sadece onların şansı açılıyor benim şansım kapanıyor sitem ediyorum yoksa Allah daha çok mutlu etsin onları 🙄
Arkadaşlık adı altında tekrardan duyguların depreşmesi demek aradaki bağı koparmamak zaten genelde başta arkadaş olamadab direk sevgili olunduğu için ilişki saģlam olmuyo ayrıldıktan sonra iyi bir yöntem arkadaş kalmak
Tekrar barışma ihtimali olanlar arkadaş olur bence. sonra tekrar denenir ya da sürekli dip dibe olunca iyiki ayrılmışım der arkadaşlık biter. onun haricinde dostça ayrılanların dostluğu birbirini görünce uzaktan selâmlaşmanin dışına cikmaz
Senle sevgili olamayiz kalamayiz ama kendimi bana tek iyi hissettiren sensin boslukta oldugum surece arkadasim ol zaten bunu diyen yeni bir sevgili bulunca o arkadasligida bitirir güzelcene bu böyledir Eski sevgili ile arkadas olunmaz
Bir bilsem adam sonucta sana yürümüs ve bir arkadastan daha öte seyler yapmissiniz birlikte. Amac goremiyorum boyle bir sacmalik yok :D Zaten arkadas olarak göremezsin ki...
İyi anlaşmışsın da sevememişsindir. Yahut Sevgiliyken ona karşı sorumllukların ağır gelmiştir, arkadaşken bu sorumluluklar olmadıgından daha fazla mutlu olursun. #BirKezbanınSeyirDefteri
Aralarında artık birşey kalmadığı halde iyi arkadaşlardır ve bunun bir medeniyet göstergesi olduğuna kendilerini ikna ederler ( oysa ki genelde taraflardan biri içten içe onu sevmeye devam ediyordur).
Eski sevgiliden arkadaş olmaz, bence yedekte tutuyor
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bu olayı 5 gün önce yaşadım tam bir sevgi oturmamıştı ayrılırken arkadas kalalım dedi ulan ben öptüğüm kişinin yüzüne bakıp nasıl arkadasım dicem dedim bence kalınmaz da şimdi onu uzaktan izliyorum ve duygularım karmakarışık
En İyi Cevaplar