birçok defa kafede falan numaramı isteyen oldu çok güzel olanlara verdim inkar etmiycem :) ama bazılarıda numaramı bulup rahatsız ediyor gizliden, birde büyük ablalardan ilişki teklif aldım iğrenc geldi, var mı benimle aynı durumu yaşayanlar. Bu arada bu basıma gelenlerin cogu türkiyeye geldiğim zamanlarda oluyor.
Cevabın nedir?
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Artık 32 yaşına gelmişsin senin ekranların iyi iş güç sahibi çoluk çocuk sahibi fabrikatör olanlar bile var sen de gelip burada milletin güzel yorumlarıyla kırıntılarıyla beslenmeye çalışıyorsun büyük ihtimalle aşağılık kompleksine girme bu yaştan sonra diye taciz ediyorlardı sana acıdıkları için yani
014 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
Evliyim mimarım eşim de mühendis güzel kaliteli bir hayatımız var senin yarısı çalışıyoruz diğer yarısı hep tatilde geçiyor halim keyfim yerinde senin gibilere gülüp geçiyorum ama normal o yaşa gerek kendini ispatlayamamış biri için O tarz SORULAR sorman normal
- Cevap sahibi+1 yıl
Ne tarzı salak seni niye taciz etsinler orta yaş olmuş hala buralardaki kırıntılarla beslenmeye çalışan birisin piskolojide buna yansıtma deniyor olmasını istediğim bir şeyi başkasına mal ederek kendini beslemeye çalışıyorsun
- Cevap sahibi+1 yıl
Asıl hayatta kimse yüzüne bakmadığı için böyle olduğunu bariz belli ediyorsun Acınası insan git seni taciz edenlerle mutlu mesut yaşa buradaki kırıntılarla ruhunu doyurmaya çalışmaya gerek yok daha acınası duruma düşüyorsun çünkü
- Cevap sahibi+1 yıl
@ElitAdam Göremezsin zaten alt levelin oyuncularısınız o yüzden dir
- Cevap sahibi+1 yıl
@ElitAdam İt yürür kervan yürür millet evlenmiş çoluk çocuk sahibi olmuş kariyer yapmış mutlu yaşıyor sizde böyle boş yalanlarla buradaki milletin iyi iltifat kırıntıları ile kendinizi beslemeye çalışın hadi bye fazla bile muhatap oldum
- Cevap sahibi+1 yıl
Kaşınma len İşine bak camış aradan bir gün geçmiş hala car car ötüyorsun karı gibi😜🤣
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Çok yakuşuklusundur kesssin 😂😂😂😂
#BirKezbanınSeyirDefteri09 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle kızlar sapık
- +1 yıl
Öyle tabi paranda varsa senden kıralı yok blader
- +1 yıl
Hahaha reis kızlar abazan olmuş seni bekliyor
Yakışıklılıgın ve o mükemmel caziben senin için bir noled 😂😂😂 - +1 yıl
İnşoooooaaalllaah be abim
Hiç bir kız erkekten numara felan istemez onu bir geç. Nasılda s@laksın
02 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
3Cevap
- +1 yıl
demek ki tipin iyi...
11 Yorumla - +1 yıl
Allah Allah Türkiye de?
01 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Türk kızlarının bu kadar alçaldığına inanmıyorum
00 Yorumla- +1 yıl
Bir kısmı geldi basima
01 Yorumla Hikaye anlatmissin yemezler..
00 Yorumla- +1 yıl
Olur oyle
01 Yorumla Bu mu sorun
01 Yorumla
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar