Başını kapatıp daracık giyinen makyaj yapan ukala süslümanlardan nefret ediyorum onları ülkemde görmek istemiyorum ne yapmalıyım? 

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Peygamberimizin bu konuda hadisi var onlar cennetin kokusunu dahi alamayacaklar diyor. İşte ahir zaman. En güzeli suudi arabistan bu konularda. Şahsen oraya gitmek isterdim. Ama en güzeli kendini kurtarmak bunlardan uzak durmak gereksiz yere sokağa çıkmamak daha iyi
Kafanı yerden kaldırma görme gorursen de dua et de onlarda düzeltsinler kendilerini
Ben bunları tasvip etmiyorum hatta karşıyım. Ama bende g*tü başı açık kız görmek istemiyorum. Şimdi anladın demi? Herkes istediğini giyiyor ve buna karışamayız.
Cevap
5Cevap
Ahir zaman da yasiyoruz bunlar normal
Cehennem bekliyor onlari merak etme
Cenabı Allah hakkıyla kapanmayı tüm kardeşlere nasip etsin
Haklısın kardeş
Süslüman mı jdnfjfmcjdökfkföfkgkgk. Çok güzelmiş bu lan Süslüman mfkckdöfkglvçböb
Kafana kese kağıdı geçirirsen görmezsin.
Evinde yaşa. İnsan sizin gibi düşünmediğinde olmadığında otekileştirmekten vazgeçin.
Onlain derdi onlara seninki sana, girmek istemiyorum diyecegine bir ikisini tutda doğruyu anlat
Valla knk herkes özgür yapacak birşey yok ya da şöyle söyleyeyim bakma xdxd umursama xdxd
Bende görmek istemiyorum eşarp takıp saçlarının önünü açanları kafaya gözlük takanları, lenet gelsin süslümanlara.
Yani haklısın ama yapacak bişey yok kapanmanin amacını bilmiyor maalesef bazıları.
Bende nefret ediyorum ama yapacak bişey yok hergün çoğalıyorlar 😁
Herkes kendinden sorumlu kendi işine bak bence
Ülkemde görmek istemiyorum
O seni alakadar etmez ama işte. Hırsızlar katiller tecavüzcüler vatan hainleri dururken bu kafınlara kin besliyor olman da ayrı bir olay zaten. Kimsenin yaşadığı hayat seni ilgilemdirmez eğer başkalarına zarar vermiyorsa.
hiç bişi gelmez ki elden
Ülkeden sktirip gidebilirsin
Seni ilgilendirmiyor onların öyle giyinmeleri.
Ne hale getirdiler tesettürü
Onlara tesettürlü denilmiyor zaten kapalı deniliyor.
Sokaga cikmalarini yasakliyacaksin onlarin
Süslümanlar tükenmez
ülkeden gidebilirsin
Peki inanmayanları?
Saygı duyuyorum onlara bunlar tesettürü ne hale getirdi
Ağla :D
Camdan atla
Defol !!!
Senin ulken neresi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar