bir süredir internet üzerinden alışveril yapıyorum. Belli sitelerden ya da markanın kendi sitesinden. Bu sayede pek çok indirimide bulabiliyordum. Tabi bazen kıyafetin kumaşı iyi gelmiyor, bazen rengi farklı oluyor, bazende büyük veya küçük geliyor ama genel olarak aldığım ürünler iyiydi.
Bugünde mağazaları gezeyim dedim paramda var ama doğru düzgün kıyafet bulamadım. İnternette gördüğüm ürün aynı markanın normal satış yerinde yok. Birden fazla yere gittim doğru düzgün bir şey bulamadım. Ayakkabılar bile internette daha çok çeşit var niye böyle?
Bugünde mağazaları gezeyim dedim paramda var ama doğru düzgün kıyafet bulamadım. İnternette gördüğüm ürün aynı markanın normal satış yerinde yok. Birden fazla yere gittim doğru düzgün bir şey bulamadım. Ayakkabılar bile internette daha çok çeşit var niye böyle?
Güncellemeler
+1 yıl
önemli
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bende kendi bedenimde bulamıyorum 😢
parayı versemde bulamıyorum doğru düzgün istediğim gibi kıyafet gerçekten kötü internetten alsam var ama
İnternetede ne kadar güvenilir ki
öyle tabi ama mesela trendyol büyük bir site ve çoğu kişi alışveriş yapıyor ya da artık markaların kendi siteleri ücretsiz üyelik ve evde ödeme hizmeti sunuyor. Hatta üyelik olmadan sipariş alanlar bile oluyor yoksa rastgele elbette istemiyorum. Kapıda ödeme olunca ücret artıyor biraz ama çok büyük miktarlar değil
Ben onu demiyorum bedenini dedim yani size uyarmı o beden
yanlış anlamışım...
daha önce zaten kıyafetlerini aldığım markaların sitesine bakıyorum haliyle bedeni genelde uyuyor. bilmediğim bir markaysa o zaman kumaşına, fotoğrafta nasıl durduğunu inceliyorum fiyatı çok yüksek değilse alıp deniyorum
Ben hiç güvenmem
Bilmem
peki teşekkür ederim