Ne gibi etkilerini gördünüz? Fiyati 20 TL . Aldığınıza değdi mi?
Supradyn all day etkili mi, kullandınız mı? supradyn kullananlar yorumlar?

Ne gibi etkilerini gördünüz? Fiyati 20 TL . Aldığınıza değdi mi?
Supradyn all day etkili mi, kullandınız mı? supradyn kullananlar yorumlar?

Supradyn bir multivitamin takviyesidir. İçerisinde bulunan vitamin ve mineraller günlük ihtiyaca uyumludur. Özellikle yeterli besinin alınamadığı dönemlerde, vücudun klinik düzeyelre ulaşmayan vitamin eksiklikleri olduğunda ya da çok daha zinde hissedilmeye ihtiyaç duyulan dönemlerde kesinlikle doktor tavsiyesi ile kullanılabilir. Ben de özellikle işe yeni başladığım ve çok daha fazla enerjiye ihtiyaç duyduğum zamanlarda Supradyn vitamin ve mineral takviyelerinden sıklıkla destek alıyordum.

Supradyn All Day kullananlar ürünün birçok faydasını gördüklerini söylerler ki ben de açıkçası aynı fikirdeyim. Ürünün içerisinde bulunan D ve C vitaminleri bağışıklık sistemimi güçlendirdi. Q10 takviyesi ile cildimin düzeldiğini gördüm. B vitamin kompleksleri ile de saç dökülmelerimi ve tırnak kopmalarımı azalttı. Bunun yanında gün içerisinde çok daha zinde olmaya yardımcı oluyor. supradyn faydaları kullananlar tarafından da onaylanmış durumda zaten. Bana da bir arkadaşım tavsiye etmişti örneğin, ben de fazlasıyla memnun kaldım kesinlikle.

Supradyn All Day içeriğinde 13 vitamin, 9 mineral ve Koenzim Q10 vardır. Piyasadaki diğer alternatiflerine göre içeriğinin oldukça zengin oluduğunu söyleyebiliriz. Bu sebeple vegan bireylerin de sıklıkla tercihi oluyor. Supradyn all day kullananlar ürünü bu özelliğinden dolayı seçiyor.
Supradyn All Day kullananlar ürünün zaman zaman mide bulantısına sebep olduğunu bildiriyor ancak bu genellikle yanlış kullanımın neden olduğu bir durum. supradyn faydaları kullananlar tarafından yeteri kadar alınması için ürünün tok karnına her gün bir tablet ve bir bardak su ile alınması gerekir. Supradyn All Day kullananlar bu duruma özellikle dikkat etmelidir.

Bu görüşü yazdığım gün, yani 28 Şubat 2021 yılı Supradyn All Day vitamin ve mineral takviyesinin tavsiye edilen satş fiyatı 139 Türk Lirasıdır. Ürünün fiyatının bunun üzerinde ya da altında olmamasına dikkat etmeni öneririm.
hiç memnun kalmadım. İçip içmediğim belli değil hissedilir hiçbir etkisi olmadı. tavsiye etmem şimdi abdi ibrahim ilaç firması tarafından youplus olan tableti kullanıyorum onu tavsiye edebilirm memnunum
Evet ben kullanıyorum ziyadesiyle faydasını gördüm lakin her bünyede aynı etkiyi verir mi bilemicem
iştah açıcı olarak mı aldın peki onu
Kullandım tam etkisi 2.5- 3 ay sonra oldu bende :)
Supradyn All Day içinde hangi etken maddeler var?
Supradyn içinde 12 çeşit mineral var bunlardan başlıcaları olan kalsiyum, selenyum ve çinko gibi mineralleri sıcak içecekle içersen vücut hiç fayda göremez:)
Supradyn®
All Day 30 Tablet
Besin Değerleri
Servis Miktarı: 1 tablet
Paketten Çıkan Servis Sayısı: 30
Bir Servis için Besin Değerleri % Günlük Değer*
C Vitamini 60 mg **
Niasin 18 mg **
E Vitamini 10 mg **
Pantotenik Asit 6 mg **
B6 Vitamini 2 mg **
B2 Vitamini 1,6 mg **
B1 Vitamini 1,4 mg **
Betakaroten 0,72 mg **
A Vitamini 680 µg **
Folik Asit 200 µg **
Biyotin 30 µg **
K Vitamini 25 µg **
D Vitamini 4 µg **
B12 Vitamini 1 µg **
Kalsiyum 120 mg **
Magnezyum 80 mg **
Potasyum 23,2 mg **
Klorür 21,5 mg **
Demir 14 mg **
Çinko 8 mg **
Mangan 1,8 mg **
Bakır 0,9 mg **
İyot 75 µg **
Selenyum 50 µg **
Molibden 45 µg **
Krom 25 µg **
Koenzim Q10 3 mg **
* Günlük değerler 2000 kalorilik diyet için hesaplanmıştır.
** Günlük değerler belirlenmemiştir.
Cevap
15Cevap
arkadaslar bende supradyn all day ver ve sabah akşam 1 tane yutuyorum bide eczacım dedimarincap balıkyagı hapi kullanıyomyanında sizce bu dogrumuu
Pharmaton en iyisidir bu gruplarda.Ama sürekli aynı ilacı kullanırsan bagısıklık yapıyor fayda etmiyor.Her ay değiştir bu tür vitaminleri.
onu kullanmadım da gunluk vıtamın olarak en ıyısı pharmaton bence
bi işe yaramıyo kullanma onları . ben ithal vitamin aldım en iyisinden ama içip içip uyuyodum hiç iyi geldiği falan yok. belki bünyeye göre değişir bileemem ..
Supradyn All Day değilde Pharmaton iyi. Kardeşim kullanıyor gerçekten faydasını gördü.
Ama supradyn all day, 2,5-3 ay da tam etkisini gösterdi bende :)
Fitamin demi o? Ayni gun 1-2 saat icinde etkisini gorursun ama vitaminler pek masum degil sagliga zararli dengeli beslenmeye çalış.
Supradyn All Day değilde Pharmaton iyi. Kardeşim kullanıyor gerçekten faydasını gördü.
Rica ederim
Ben pharmaton kullanıyorum daha etkili supradyn den
bi ara kullanmıştım, işe yarıyor ama artık doğal vitaminler kullanıyorum.
kilo aldırıyo mu
iyi bir ürün. televizyon 10 yıldır izlemiyorum zaten bir daha da izlemem supradyn hep supradyn di hep iyiydi.
Donem donem kullandim. Kullanacaksan bir ay kullan bir ay kullanma. Hissedilebilir bir faydasini goremessin sadece vucudun vitamin ihtiyacini karsilar.
Şu an da hapı konsolun üstünde duruyor büyük ihtimal imha edicem :)
sırf reklamına gıcık olduğum için önyargılıyım ürüne :))
2 kutu kullanmadan etkisi gorulmez ben çok etkisini gordum :)
Kullanmadım ama kullanan arkadaşım var etkisini gördü.
Ben eskiden aft için kullanıyodum ama aft da dahil hiç bir işe yaramıyo
ben kullanıyorum kesinlikle çok etkisini gördüm, bu kutu bitince yeni bir tane daha almayı düşünüyorum
1-2 güm içinde gördüm etkisini
Epey bir zaman önce kendisini rüyamda görmüştüm, bir ara almayı düşünmüştüm sonra geçti.
o ne.Enerji verici bişey mi bana da lazım.
Hocam Enerji Değilde İştah Açıyor.
cidden mi
Bende merak ediyorum bqnada lazim oyle bisey...
acayip bir istah acici ve vitamin destegi..
yaramaz olur mu hiç yarıyor.
kilo aldırıyo mu peki
nasıl etkisini gösteriyo ne gibi bi işe yarıyo yani
işe yaramayan ilaç varmı?
Enerji veriyor sanki
tabiki
Bir boka yaramıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?