Düşünün! Eviniz, son model arabanız, gökyüzünde uçan bir uçağınız, cebinizde milyarlar... Düşüncesi güzel geliyor değil mi? Her şeye sahip olmak, kısa vadede 'sahte' mutluluk katıyor olsa da, uzun vadede büyük bir yıkım yaratır. İnsanı ayakta tutan hayalleridir. Zenginlik, hayalleri çalan bir hırsız değil midir? Peki hiç düşündünüz mü? Her şeye sahip olsaydık, hayal edecek neyimiz kalırdı? Bizi neler ayakta tutardı?
Her şeye sahip olsaydık, hayal edecek neyimiz kalırdı?
Herşeye sahip olamazsın olduğunu sanırsın sadece. Ya paraya güce sahip olursun, ya huzura mutluluğa, ya sağlıkl bir bedene. Bunların hepsi bir arada asla yan yana duramaz mutlaka birinden biri yoktur. Onun için dert etme isteyecek birşeyler illaki çıkar
Okadar küçük düşünüyoruzki herşeye sahip olmak denince neredeyse herkesin aklına evlerrr, paralarr, arabalarrr... Ben herşeye sahip olsam "herşeye" den kastım gökyüzündeki yıldızlara bile hiçbirşeye sahip olmamayı dilerdim.
İnsanı şükür etmeye zorlayan şey elde ettiklerinizin zorluğu ve nadirliğidir. herşeyimiz olsa iyi olmazdı çünkü o zaman hayatın tatlı acısı olmazdı acı vs olmazsa mutluluğun değeri düşerdi
Biz insanlar obur iştahlıyız, sahip olsak bile hep daha fazlasını isteriz. Önemli olan azla yetinebilmek şükretmektir diye düşünüyorum. Benim bunlara sahip değilim ama hayalim de yok geleceğe dair tek derdim meleklerim.
Sınırları zorlamak gerekirse Denizde saatlerce nefessiz kalarak yüzmek Havada kuşlar gibi uçmak Bir ülkeden bir ülkeye ışınlanmak galaksiler arası promosyonlu uçuş (herşey dahil 199,00 TL)
Genelde zengin çocukları veya hayatında pek sıkıntı nedir görmemiş çocuklar intihar ediyor. Gak deyince ekmek hazır, guk deyince su. Emek yok. Emek olmayınca zahmet yok. Irade yok. Böyle bir nesilden hayır gelmez.
O zaman süper güçleri olan insanlar olurduk sanki.. ve bizi kamçılayan başarma arzusu yok olurdu. Fena da olmazdı ya.. insan olmak yetmez yetmiyor zaten Süperwomen süperwomen olmak lazım bazen :/
Herkesin kendi icinde kurdugu birkac hayal vee yapmak istedigi seyler vardirr yani buda yoksa, Hayali olup gerceklestiremeyen insanlarin hayalini gerceklestirmenin hayalini kurardim sanirim.💁♀️ ve yapardim!!!
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Zenginlik bir yerden sonra sıkıcı olur zaten. Hayatın tadı kalmaz. Zenginlerinde %87'si hayatından memnun değildir.
En İyi Cevaplar