Yardim edin kendimi cok kotu hissediyorum!!!!

arkadaslar benim bir sevgilim vardi kendisi kurttu ben turkum ailelerimiz evlenmemizi istemiyordu sonra biz bir aksam bununla cahillik yaptik ve yattik ,bide beni benden 7 yas buyuk bir abim var o bana demisti kurtle olmaz .neyse ben hamile kaldim o dedi evlenicez filan bende inandim abim ogrendi sonrabeni cok kotu dovdu hastanelik oldum bebeyi dusurme tehlikesi geçirdim nerdeyse dusuk yapacaktim ama dusuk yapmadim sonra sevgilim benimle konusmak istedigini soyledi beni istemedigini ve bebegi aldirmami soyledi ama bebk 4 cu aya girdi artik oda bisey olmaz dedi ama ben aldirmicam dedim oda ozaman piç olur ben babalik yapamam dedi cok uzuldum su an evdeyim abim eve gelmiyor diyor eger gelirsem onu oldururum ki bir gun oldurucem serefimi namusumu 2 paralik etti abim eve 1-2 kez geliyor yamuk yamuk bakip gidiyor ben cok korkuyorum abimi taniyorum namusuna cok duskundur beni oldururse sasirmazdim yani ne yapacam ben simdi su an bebek 5 aylik karnim cikti bile ne yapacagimi bilmiyorum bide sevgilim yani eski sevgilimde torelerden yani beni oldurebilir onun kanindan tasimayayim diye ne yapmaliyim? LUTFEN YARDIM EDIN onu hala seviyorum ama su an kendimi cagresiz hissediyorum! :(
Yardim edin kendimi cok kotu hissediyorum!!!!