Sizin için önemli biri size gerçekten kötü birşey yaptığında bunun intikamını Söke Söke alır mısınız? Yoksa affettim. Büyüklük bende mi kalsın dersiniz?
İntikam almak aklıma bile gelmez Rabbime havale ediyorum beni de gören o canımı yakanı bilen de o neyi hak ediyorsa Rabbim en güzel şekilde veriyor zaten
Valla kıyamadıklarımdan yedim zaten en büyük kazığı. O yüzden intikam alınması gerekenden gözünün yaşına bakmadan alırım intikamımı. Ki yapmışlığım var😌
affetmek aynı kişiye aynı şansı vermek anlamına gelmez. kin beslemezsin , hayatından çıkarsın yolun kenarına koyup o kişiyi yola tek devam edersin. ama intikam peşine düşmezsin.
Konusenle alakali olarak yorumladim ki ole olursa bir arkadas nasiyati intikam al derim yoksa bir sonraki sefer keskelerle ugrasirsin keske demek icin artik cok gec bu haytta hakedene hakkini verecen
Affeden herkes zavallı değildir. Bana göre affetmek veya affetmemek insanın kendine neyi yakistirdigina bağlıdır ve kesinlikle zavallica bir davranış değildir. Aksine olgunluktur.
En İyi Cevaplar