Örnek verir misiniz?
Birinden negatif enerji almak 6. hisse girer mi?
Birinden negatif enerji almak 6. hisse girer mi?
benim 6 nci hissim cok güçlü mesela kizilayda geziyorum aklima kemal diye bir arkadsim geldi coktan beri goremiyorum diye dusunurken inanin 5 dk sonra karsilasiyorum icima dogmalar oluyor cok iyi ruya yorumluyorum tutuyor
surunuza gelince altinci his kesinlikle negatif enerji vermez
negatif enerjiyi tam tersine kem gozler ve kotu dusunceli kimselerden gelir ve etkiler ondanda korun n a yontemleri vardir uzun mesele
6. his var tabi bu his genelde Anne, Baba, Kardeş, Eş veya Çocuğunun başına bir sıkıntı veya musibet geldiğinde Allah tarafından kalbine verilen histir.
İçine bir ateş, bir sıkıntı düşer daralırsın sıklıkla olmaz ve hep doğru çıkar
Birinden negatif enerji almak ta 6. histir
Benim var sanırım. daha önce çok şahit oldum. Örnek vermem gerekirse güzel birşeyler olacağı zaman içimde güzel bir hareketlilik oluyordu. kötü birşey olacağı zaman da içime sıkıntı geliyordu. Bunun gibi yani.
Cevap
20Cevap
Var tabikide mesela birsey olacagi zaman veya birisi beni dinlemedigindr pişman olacagini soyluyorum hissediyorum aynen pişman oluyo bu mesela bir insandan isinmadigimda ille birseyler cikiyo altindan
İç ses gibi düşün anlık gelen fikir. Negatif enerjiyle alakası Yok
Kimisi girer diyor
Sezgisel yetenek. 6. hissimin kuvvetli olduğuna inanırım.
Bazen aklına birşeyin esmesi gibi birşey ama bayanlarda daha etkili olduğunu düşünüyorum...
6. his o değil. Şimdi vaktim yok anlatırım bilahare
Yani bence yaşanan tavafukların genel tabiri gibi o an hissediyosun ve tevafuk ediyor. Bu insanın bence bir kalbi olduğunun en büyük delilidir.
O insan sarraflığına ön görüye girer 6. Hissim kuvvetlidir insan sarraflığım dahada kuvvetli
Biseyin olacağını veya olmayacağını hissetmektir.6cı hissim var ve güveniyorum.
Benim tahminler bazen tutar ya bu şöyle birisidir falan diyorum doğru çıkıyo
bazen çok iyi çalışıyor 6 nci hissim kimin be mal olduğunu çözebiliyorum
6 his cok önemli durup duruken içine kotu korku heycan duyman 6. hissin tetikleridir
evet girer.
7. bile var bende :D
O nasil birsey😳
Yok 6 his. Ben takmıyorum varsa da
Benimde 6. hissim kuvvetlidir.
Negatif enerji almak 6. his olarak algılanmaz.
İzlediğim iğrenç bir film aklıma geldi
8. Hissim var 6 neki
7.8 ne😀
Geleceği görme mr. Kahin
pozitfim cok
çok kuvvetli
Evet girer o konuda hislerim beni hiç yanıltmadı
Var biraz
Var.
Var evet öyle
bazen kuvvetli olabiliyor
Girer