Futboldan anlayan, fanatik bir taraftar olarak... Hatta taraftarı olduğum takımın kadrosunu 10 sn de sayarım diyip inandıramadığım sonuçta da bir sürü iddia kazanmış biri olarak soruyorum bunu...:)))Neden ofsayt? "Endirekt atış nedir?" diyin mesela...
Erkek dayanışması bence bu... Ofsaytı bilen hatundan korkacaksın laflarını duydum... Neden? Ofsaytı bilen kadın telefon rehberine Ali diye kaydettiğin Ayşe'yide bilirde ondan mı ki?:))))
Erkekler neden futbol bilgimizi ölçmek için sadece "ofsayt nedir?" diye sorarlar ki?
Erkek fantezi si baska birsey degil genelde fanatik olanlar yapar sanki cok onemliymis gibi gelir ben kiz olsam bana bunu sorana bor kultur sorusu sorar bende onla dalga gecerdim ben sacma buluyorum saygilar
Kendini begenmis ukela seni :) :) :) Olsun bende murphy yasasini bide bernoulli prensibini bide bernard paradoksunu bide japon kale mac yapmayi biliyorum hihhhh :) :) :)
Fizigi severim ama fizikci degilim :) Sen kimyagermisin :) yoksa Suna bak ya , hem nerden fizik sizin komsu alaniniz oluyor :) Siz fizigin komsu alanisiniz , baslarim boyle quantum a offside iste :) :)
Alışveriş yapıyorsun, mağaza kalabalık sırada kimse yok ama mesafe uzak. Önünde senin aldıklarının 10 katını almış bir bayan daha var, kasaya yürüyor ve sen birden onun da önünde olan kız arkadaşına sepeti sallıyorsun o kasaya gidiyor ve ödüyor. Ama arkadaşın ofsayta düşüyor. Eğer sepet elinden çıktığında kız arkadaşın sana daha yakınsa ve hızıyla kadını geçip ödediyse ofsayt olmaz.
Karşı kaleye akın yapan futbolcunun takım arkaşına pas verirken top ayağından çıktığı anda arkadaşıyla karşı taķım kalecisi arasında karşı takımdan hiç bir oyuncunun olmaması durumudur.
İlişki demedim. Nerden bu kanıya vardınız? Muhabbet esnasınsa bile sorulan birşey bu. Karşıdaki herhangi biri de olabilir. İlk cümle:Futboldan anlar mısın? 2. Cümle:ofsayt nedir? Bahsettiğim buydu...
En İyi Cevaplar