Arkadaşlar herkese iyi günler. Benim sorum yakışıklı ama uzun süredir yalnız olan erkek sizce sorunlu mudur?
Yalnız olmak tercih meselesidir. Bu şekilde bakmamak lazım.. Yakışıklı erkekler genelde gençliğinden beri bir çok kızla beraber olmuş olurlar. bir yerden sonra sıradan ilişkiler sıkar ve yalnızlığı tercih ederler. Bu yalnızlığıda belirlediği kriterde insanlar dışında kimse bozamaz. Bu durum kızlar içinde geçerlidir.
Erkekler genellikle aynı yapıda canlılardır ya istediğini bulamamıştır ya ukala tavırlarından dolayı kabul görmemiştir ya da eğlencesine takiliyordur doğru dürüst erkek olduğunu düşünmüyorum :)
"Aynı yapıda canlılardır"
😂😂😂
@Kennnnannn öyle değil mi :p :D
Sanmıyorum
İfade şeklin çok komik
Sanki ayrı bir yaratıkmış gibi 😊
@Kennnnannn ahaha belki bana göre oyledirler :D
Teşekkürler @BurcuYlmzsd
hiç kimseye cıkma teklif dahi etmem cunku bu zamanın kızları sözde namuslu gururlu kızlar bir sakal için vermedikleri hiçbişeyleri kalmıyo özellikle kendi benliklerini !!! o yuzden yalnız kalmaya mahkumum türkiye standartlarının uzerinde bir tipimde var ama sakal işte sakal esmer olucak
Ne uğraşsın kızların dırdırıyla
Fakbadisi vardır bol bol haha
Cevap
65Cevap
Dışarıdan genel olarak insanların bakışını söylüyorum yakışıklı buluyorlar kesin sevgilisi vardır gözüyle bakıyorlar ama hiç sevgilim olmadı cunki insanlara baktıkça gerçekten midem bulanıyor sanırım duygusuzlasmaya başladım en basitinden kafa dağıtmaya spor salonuna gidiyorum orada bile Bi tane güzel kız oluyo mesela çevresinde Bi sürü abaza sapık tipler insanlara baktıkça veya insanların ilişkilerine baktıkça soğumaya başlıyorum cunki erkeklerin neler düşündüklerini biliyorum bunu Bi kız anlayamaz bunu ancak Bi erkek anlar ve çevrede gerçekten çok iğrenç insanlar var gelelim kadınlara malum öyle bi ülkedeyiz ki en çirkin kız bile kendisini Elizabeth sanıyor ama bunun sorumlusu tabiki de kız değil çevrede bu kadar çok abaza varken her şey normal geliyor bana ha tipe önem veren Bi insan olsaydım zaten şu an sevgilim olmuştu ama artık Bi ilişki bile aramıyorum kanıksadım yani. Yani doğru kişiyi bekliyorum diyelim sadece benim olucak sadık bana yaşam enerjisi verecek Bi insan simsiyah bir sayfadaki beyaz Bi nokta gibi bu iğrenç insanların içinde bana ışık olabilecek birisi...
Degildir. Kendimi yakisikli olarak gormuyorum ama baya uzun zamandir yalnizim sevdigim bir kiz vardi ikiskimiz bitti ondan sonra kimseyle cikmadim cunku hep biseyler eksik kaliyordu karsima cikan insanlarla benim aramda. Onun icin her yalniz kalan sorun lu degildir.
%50 gey vs yönelimi farklıdır
%20 yalnız değil sadece net bir ilişkisi yoktur
%10 idealist hedeflerine kitlidir
%10 biri hayatını s.. şimdi kadınlardan nefret ettiği dönemdedir
%10 beklediği biri vardır
%50 gey biraz saçma oldu
İnstagram üzerinden eskiden tanıdığı beğendiği kisilerle konuşmaya çalışıp reddediliyorda olabilir. Yani hayatında konuşacak birini bulamiyorda olabilir.
Yakışıklı erkekte reddediliyor hatta reddedilmeyi geçtim bire bir normal görüşmek için bile reddediliyor.
Güzel ama yalnız kadınlar nasıl ise, erkeklerde öyledir.
Sanmıyorum belki de sadece içine girilecek bir delik aramıyordur. Daha iyi şeyler arıyordur. Sonuçta çok sevgili yapan erkeklerde kadınları umursamıyor bir süre sonra
Seçicidir, aradığı istediği öyle klasik şeyler değildir. Zihinsel yalnızdır. Sorunludur diye düşünmek sığlıktır.
Benim çevrem bana çok yakışıklısın diyor yalnız ben fazla iliskim olmadi hatta bayadir yalnizim
Bence giriskenlik ve neye önem verdiği ile alakali
Her yalnız kişi sorunlu değildir belki yalnız olmayı seviyodur belki utangaçtır bunlarda olabilir
Yakışıklı ve yalnızsa sorun onda değil gibi duruyor :)
Doğru kişiyi bekliyor olabilir ya da kısa süreli ilişkilerle geçiniyordur.
sorunlu degildir bence...
sadece ne istedigini bilemeyen maymun iştahlıdır
Guzel olup iliskisi olmayan kadinlar kadar sorunsuzdur
Şimdi çirkin yakışıklı vs.. Olsa bile yalnızlığı kendi isteği olabilir
Beni kastediyorsun 😂suan benim güven sorunum var yakisiklisin neden sevgilin olmuyor diyenler var güvenemiyorum kimseye
Herkes kizlarla gezip dolasacak diye kanun nerde yaziyo milletin agzi harbiden torba degil...
Sorunlu degildir istemiyorur kimseyi yakısıklı olup yalnız kalmak anormal degildir
İki meme iki de bacak için karı dırdırı çekmek çok daha büyük sorun teşkil eder.
@serser123 kadın seks objesi demedik. Kadının seks objesi olduğunu gördüğünü zannetmek gerkeç sorundur. Sonunda zikilen siz olacaksınız. İki memeniz iki de bacağınız için çekilmezsiniz. O yüzden beyni senin alman gerek ki, susmayı bilesin ;)
Sanırım benden bahsediyorsun ama yalnız kalmayı kendim tercih ediyorum
Bar köşesinde kovboy şapkasıyla viskisini yudumluyosa adamdır. Kendimi mi anlattım evet :@
3 seçenek var.
1- Aradığı aşkı bulamamıştır.
2- Buldum zannedip yanılmış, hüsrana uğramıştır.
3-Kendine maddi ve manevi güvensizliği vardır.
Istedigini bulamamistir kesin , sorunla alakasi yok bunun
Neden olsun ki? Tercih etmiyordur veya öncelikleri başkadır.
Önceliğim sadece para, güç, kariyer
Hayır neden sorunlu olsun aradıgını bulamıyordur 😊
Beni anlattın sorun değil aslında olay bından önceki ilişkinin kötü bitmesiydi
Sorunlu ya da değil bilemeyiz tanıman lazım.
fakat başlarından değil,. kendinden öğren
Benimde Şu an bir iliskim yok bu sorunlu oldugum anlamina mi geliyo alakasiz kesinlikle
merak ettim acaba ben sorunlumuyum diye yorumlara bakmaya geldim
Bence gay olma ihtimali vardır
Kafası çalıșıyordur 😉
Bu anlayışa göre sorunlu
evet bazen yalnızım ama çok değil
Hyr hayatinda birini istemiyodur
Yooo... Allah belasını vermiştir o kadar..
Hayır, imkanlar izin vermemiştir.
Yalnızlığı seviyor belki
Değildir.. sorunsuz insanı bekliyordur
Tanımadan bilemeyiz ama böyle bir algı yok
kısa sürer ilişkileri..
Sadece yalnızlığı tercih etmiştir.
Yok yahu. Sadece dogru kadina rastlamamistir😢
NİYE SORUNLU OLMASIN HERKESİN SROUNU VARDIR ELBET
Elbetteki sorunludur.
Ne alaka. Yakışıklı değilim ama yalnızım
Güzel kardeşim olma ihtimali de var :D
Evet psikolojik sorunlarım var