İzmir'in gece hayatını seviyor musunuz?
Hangi mekanlar favoriniz?
Yoksa sizin gece hayatınız geç saatte kapanan mahalle bakkalindan mı ibaret?
Hangi mekanlar favoriniz?
Yoksa sizin gece hayatınız geç saatte kapanan mahalle bakkalindan mı ibaret?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ben izmirliyim en sevdiğim yanı da huzurlu ve samimi illaki bar olayları var ama bir İstanbul değil. yaz akşamları bostanlı harika oluyor maaile gelenler var her kafada insan var ve kimse kimsenin etlisine sütlüsüne karışmıyo biz orucumuzu açıyoruz adam içki içiyor onu da davet ediyoruz. İzmir çok anlayışlı medeniyet şehri. Ah güzel memleketim nasıl da özledim Şafak 27
Bu açıdan bakıldığında İzmir gibisi gerçekten yok.
Sen sanki bana bar disko adamından çok cafe , kahvehane insanı giidi geliyorsun hep nedense :)
İzmir'e bir kaç kez yolum düştü, bir fikrim olabilecek kadar tanımıyorum şehri malesef. Gelirsek sana sorarız illaki :)
Benceleri de okey arkadaşlarım ile yazıyoruz. :):
Valla alsancak bostanli karsiyaka hic ayirmiyorum hepsi cocugum gibi :) Tabi alsancagin yeri ayri. Izmirli degilim izmirde buyudum iyikide izmirde yasamisim izmirde buyumusum. Tabi cok fazla goc aldi son zamanlarda buda hic iyi degil.
Karşıyaka sahilde herkesin özgürce gece geç saatlere kadar dilediği gibi eğlenmesi gerçekten görülmeye değer. Ev hanımlarının örgü işleriyle gelip bank da bira içtiklerini dahi gördüm 😊
Aynen bu görülmeye değer.
Cevap
18Cevap
Bostanlı sahilde biranı çekirdeğini alıp herkesle kaynaştığındaki hazzı aynı yerdeki Bostanlı Tren vermiyor. Ama belediye tramvay sevdasına sahili mahvetti. Bazı barlar var Karşıyaka, Bornova tarafında kafe kıvamında güzeldir canlı performanslar falan Ooze Venue Bornova’da iyi sanatçılar çıkar.
İzmir'in gece hayatını bilmiyorum. Gece hayatı benim için aynen dediğin gibi geç saatlerde kapanan mahalle bakkalından ibaret.
Eşin otur oturduğun yere mi diyor?
onun gibi bir şey.. fırsat olmuyor gece dışarıda gezmeye. yoğun bir iş yaşamından sonra evde dinlenmek daha keyifli geliyor. bizim eğlence anlayışımız gece gezmeleri değil de, ailecek haftasonu gezmeleri, kahvaltı, dışarıda akşam yemeği, sinema falan. :)
Haklısın o konuda.
Bana göre İzmir'de gece hayatı çekirdeğini, çayını ya da dondurmanı alıp Karşıyaka da sahili izlemektir. Bu nedenle bence güzel.
Aynen. İlla ki bar, disko demek değildir.
Kesinlikle.
İzmir'in gündüzü de gece hayatından farksız ki. Orada akrabalarım var, adam 75 yaşını geçmiş ve her gün rakı içiyor. Sudan daha çok rakı önemli onun hayatında. Adama rakı servisi yaparken evde bardak kalmadı, su içeceğim bardak bulamıyorum. Çoğu İzmirli de rakıyı çok sever. 75 yaşına kadar yaşamaları da hayret verici.
İzmirde doğdum büyüdüm 23 yaşındayım hayatım da İzmir de ya da geri kalan 80 ilde gece hayatı yaşamadım. Olunca ne oluyor ne kazandırıyor. Gece hayatından kasıt nedir?
Size sormadım varsayın. :):
Ben de bana sordun demiyorum zaten gidince ne oluyor gittin dımtıs dımtıs bir yere içtin içtin oradan kevaaaşşenin birine göz attın o da gel dedi evine gittiniz düzüştünüz. Sonra yine dımtıs dımtıs bitti nedir yani bu kadar abartı abartı ben biliyorum o gece hayatının ne bok olduğunu kıbrıs şehitler caddesinde binbir türlü tro... belayı mıknatıs gibi çekersiniz sonra başlarına bir şey geldi mi talihsizlik dersiniz. Belanın içine içine girersen bela eksik olmaz. Hee ben bu zamana kadar yaptım hiçbir şey olmadı diyorsun ama olmayacağı anlamına da gelmez. Doğru düzgün insan kadın olsun erkek olsun sokaklarda it gibi gezmez o saatlerde.
Sen evde oturduğun için sen doğru düzgün insansın. Biz değiliz. Hadi iyi paylaşımlar.
Sürekli evde oturan biri değilim normal birinin akşam saat 10 da evinde olması gerekir.
Tamam bir şey demedim.
Alsancak geceleri fenadır ama it kopuk takılır bazen dikkatli olmak gerekir trvs tler bardak kırar geceleri :D ama sabahları daha güzel alsancak insanı samimi vapura biner karşıya geçer kordonda gezer bir boyoz yer gezersin çok güzel yer yine :)
izmirdeyim ama hiç cezbedici değilmiş demekkş hiç gitmedim
Yaşından dolayıdır.
İzmire tatile gittim efsane şehir bence İzmir’de yaşayanlar hayatta 1-0 önde
İzmirden hic bilmiyorum
Tamam burdada sadece
Gezmeler bowling cafeler veya restaurant veya bu christmas pazarından ibaret saatı gec ola bilir
İzmirin , şu methedilen gece hayatını bir yaşıyacam bakalım , İstanbul'mu , İzmir'mi hangisi daha hızlı...
Izmire gittiğimde alsancak daki barlara giderim. Favorim vecihi bar😎
İzmiri bilirim ama gece hayatını hiç bilmem. Alsancak, karşıyaka ve bostanlı her zaman çok güzel... ☺😉😎
İzmirin hipodromunu ve kordonunu biliyorum sadece başka bir şey bilmem.
Ya allah aşkına İzmir'in yazık adı çıkmış bir kere İzmir geceleri mi varmış siz hayatınızda gece görmemişsiniz o zaman
Tamam.
Bakkal i gördüm anirdim-))
Bunlar evden bakkala cikamaz
Yazın canlı müzikli mekanlar çok güzel oluyor. Özellikle de Çeşme geceleri👍
Mambo iyidir ama cok sikayet ediolar Focadakiler bir ara kapancak dedilerdi
Bostanlıya açılan tren çok iyi sürekli partiler veriliyor
Bornova/Küçükpark onlineee :D
-Ambiance :*
Harikadır.
Alsancak yeter bostanlı da fena değil
Çeşme özellikle muhteşem
İzmir guzeldir. Ama istanbulla yarisamaz