Ne farkeder verip vermemek, o an ki refleks durumuna bağlı bazen veriyorum bazen yakıyorum, herkes Polat Alemdar olmuş bunun da mi raconu varmış? Hay s...
Polatı sabah izledim gerçekten, ama güzel yanlarını... Kişi neyse ona göre bişeyler görür, verir misiniz vermez misiniz diyosun sanki isteyeni adam yerine koymadığı için vermeyenler var diye anlaşılıyo, o vermeyen kim köpek de çakmağı vermiyormus? Alsın gtune soksun o zaman
Bana göre Sigara kullanan insan iradesine güç gelemeyen zayıf birisidir. Yani insanın hem sağlığına, hem de cebine zararlı olan bir şeyi normal düşünceli insan neden kullansın ki. Sigaraya günlük ne kadar para harcadığınızı bilmiyorum. Mesela, eğer bir günde en az 10 TL harcıyorsanız. 30 günde 300 TL, 12 ayda 3600 Tl (!) ediyor ki bu da bir çok insanın 1 aylık maaşı. Eminim harcadığınız para daha çok. 3600 Tl ile seyahat etmek mümkün, bir çocuğa, bir aileye yardım etmek mümkün. Ayrıca sigara kullanan insanlarda kanser, kalp ve akciğer hastalıkları ve diğer hastalıklara yakalanma riski çok. Düşünsenize dünyada her yıl ölen her 4 kişiden biri tütün kullandığı için ölüyor. Sigara kullananların dişleri de sararmış oluyor. Eğer sigara passif kullanıcılara bu kadar zararlıysa aktif kullanıcıları düşünemiyorum bile. Dün kilonuzun çok olduğunuz yazmıştınız. Yani spor yapmak bu kadar sağlıklıysa neden böyle sağlıksız bir hayatı tercih ediyorsunuz?
Sigara kullanmıyorum ama yanında varsa çakmak veririm
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
kepçesinide taşısın yanında :) ben adamın birinden ateş istemiştim adam da sarhoşmuş. madem bu poku yiyosun kepçesini de taşıycaksın yanında diyerek sigaramı yakıvermişti :) :)
En İyi Cevaplar