Dikkatinizi çeken arkadaş ortamında yapılan en sık yapılan hatalar sizce nelerdir?

İşi düştüğünde ağzı kulaklarına varıp kafasını ikiye ayrılacak derecede sırıtan sözde samimi ve ardından işi bitince 'iyi akşamlar' demekten aciz yalaka tipli kızlar.
WS
Ders notlarını alabileceği arkadaşla samimi olup, o ders notları olan arkadaşı uyarınca kötü olan ben.
Eig için teşekkür ederim
Rica ederim
Kırıldığın zamanlarda bunu belli etmek eskiden bunu çok yapıyordum taaki bazı insanların üzüldüğünü gördüğünde mutlu olduğunu öğrenene kadar eskiden onlarda üzülür zannediyordum hala da yapıyorum bazen
Arkadaş ortamım yok :D Çünkü, saygısızlık, laşkalaşma, seviyesizlik, cehalet, siyasi bağnazlık v. s sergileyen insanları hiç çekemiyorum. Soruna cevap olarak bu maddeleri ele alabilirsin.
El kol şakaları yapmak ve birilerinin üzerinden espriler yapmaya çalışarak karşısındakini rencide etmek. Arkadaş grubunu yönlendirmeye çalışmak.
Cevap
15Cevap
Ağız çapirdatma, ukala tavırlar, kendinden taviz verme, komik olduğunu düşünüp kendini küçük düşürme. Kendi kendini yüceltip kendi kendini gömme...
Desikodu
birinin kusurlarını herkesin içinde söylemesi
Küçümsemesi (sen şunu yapamazsın)
Küfür ve çok sesli konuşmak sesli gülmek yani gürültü diyeyim.
Genelde erkekler yapıyor. bir kızı güldürmek için erkek kankasini itin popona sokmak
Boş ve kalp kırıcı konuşmalar çok şahit oluyorum ne gerek var buna
Kendini on plana çıkarmak için yırtınmalar😂 erkek kız görünce şımarık şımarık davranmalar.
Bir kişi çok konuşup diğerlerine konuşma fırsatı vermeyişi..
Şu 2 tip kesin vardır:
1. Boş konuşan
2. Kolpa yapan
İkisi de çekilmez bir yerde.
Biri sivrilmeye çalışır saçma sapan konuşur ben de köşede çayımı yudumlar onlara bakarım
Etraftaki insanları rahatsız edecek şekilde çok yüksek sesle konuşmak
Lafının nereye gittiğini bilmeden patavatsızca konuşmak toplum içerisinde rencide etmek
İşi düştüğünde seni destekleyen işi bitince başka safa geçen arkadaşlar en nefret edilenler
Kalabalıkta artistlik yapıp liderlik taslayıp tenhada onunla yalnız kaldığımda ali kitabı ver dediğimde hemen emrin olur diyen erkek tipi kardeşim. 😉😊
Çok konuşmak, çevreyi rahatsız etmek ve Küfürlü konuşmak hiç sevmediklerim
Soğuk espriler, çok konuşmak vs..
Bu arada seni bir toplum fenomeni yapamadılar ya :/
Grupta alfa oldun mu fazla düşünmezsin herkes seni dinler
Soğuk espriler ve çok konuşmak..
Saçma sapan el hareketleri.
Küfürlü konusmalar ve sacma sapan el sakalari
herkesın bırbırıne yalan soylemesı asgsgfsdf
Guldurmek icin karsidakini ezmek
biriyle iyi olmak için diğerini kötülemek..
Kulaktan kulağa konuşmak
İlla ki biri boş konuşur
Boş konuşmak alaycı sözler yüksek sesle konuşmak
Küfürlü konuşmak , düşünmeden konuşmak.
Yırtınanlar 😒😒
Fazlan kendini övmek
Şaka
Dalga olayi
Rencide etmek
Gaflar
El kol şakası
Boş konuşmak