ahlak kuralları toplumdan topluma değişiklik gösterir hatta bazen yöreden yöreye bile değişebilir.. o halde birine ahlaksız demek aslında kendı kurallarına gore yargıladığını gösterir tabi ki kızın kulturel yapısı ınancları o hareketi ahlaksız olarak tanımlamıyor olabilir.. yani ahlaksiz olması için tüm dünyada kabul gören kurallara ters bir hareket yapması gerekir.. daha dogru olarak söylenir ise sahsıma maddi ya da manevi bir zararı dokunuyorsa olabilecek bir şeydır.
Toplumu rahatsız edici davranışlarda bulunan her bir birey, ahlak kurallarını hiçe ediyordur. Ahlaksızdır. Bu site +18 bir ste dolayısıyla burada toplum içerisinde toplumu rahatsız edecek kuralları bilmeyen de zaten ahmaktır, yeri toplum içi değildir. Bunları tek tek açıklamaya luzum yoktur.
Çok güzel soru abi.. şimdi soruyorsun ki bu kalıbın tanımını kendinizde nasıl yapıyorsunuz..
Herkes ahlaksız diyebilir ama aynı sorundan yola çıkmaz sana göre ahlaksızlık olan ona göre değildir...
Neyse, sadede gelirsek benim için, toplum düzenini bozacak şeyler, açık bir yerde çocukların önünde sevişmek gibi.. veya fazlaca açık giyinip fetiş restoranı gibi gezenler
Öncelikle or*spuluk bir ahlaksizlik degildir. Bu bir secimdir. Kimseyi tercih ettigi şeyden dolayi yargilamak bana düşmez ki bence bu herkes icin böyle olmali. Bana göre ahlaksızlık saygisizliktır, her manada
@Kral1009080 bu bir iştir. O kisi buna göre yaşar. Yani burda ahlak degisiyor bence. Sana göre ahlaksizlik olan bir durum baskasina göre degisebilir istisnalar disinda
En İyi Cevaplar