Diyelim bir kağıda numarasını yazmış, size uzattı. Ama tip olarak harika görünen biri. O dönem de sevgiliniz var veya yok, sizin hayal gücünüze kalmış :)
Çıkışta onu arar mıydınız?
Bu ne demek oluyor diye rezil ederim.
Tipini beğendiysem çıkışta onu ararım.
Görmezden gelirim.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yemeğe gittiğiniz mekanda garson sana numarasını verse ne yaparsın?
sevgilim olsada olmasada nazikçe kırmadan red ederim ve medeni cesareti için onore ederim.. kadınların bana böyle yaklaşması hoşuma gitmez bir ortamda ilgimi çekmesi ve benim onu merak etmem gerekir afeti devran olsa yolda çevirip beni beğendiğini söylese tırsarım kadın itmidir kopukmudur kiii son zamanlarda sapık ve takıntılı kadın çokkk arttı yani İstanbul erkekleri şansa yaşıyor her an başımıza olumsuz bir şey gelebilir :(
Geçenlerde yaşadım böyle bir şey; bir pizzacıya sipariş verdim sonra teslim almaya kendim gittim. Yarım saat sonra pizzacıdaki bilmemkim ben diye konuşmaya başlayan biri tarafından arandım. Rezalet çıkartmak çok abartı bir tepki olur bence bu durumlarda; medeni cesaret gösterip aramış, konu çok uzamadan onore olduğumu belirtip, teşekkür edip kapattık...
napsın çocuk işinin başından ayrılamıyor öyle ulaştırıyor numarayı :d Ama bir otobüs firmasının yazıhanesindeki çocuk yapmıştı bana aynısını yırtıp attım kağıdı. Beğenirsem ararımda hemen o gece değil, bir kaç kez daha giderm gözlemlerim herkese aynı muameleyi yapıyorsa sıkıntılı
Sevgilim varsa ve bide yanımdaysa zaten o an orda gömerim onu... Sevgilim yoksa da sonradan aramam... iş yerinde çalışırken bu tür muhabbetlere girenlere pek uygun bir gözle bakmıyorum, ne işi yaparsa yapsın, bir doktor nasıl sizi muayene ederken size bunu yapamazsa, garsonda yapamaz... iş bu iş
Bekarsam beğendiysem ararım bekar değilsem saklarım filan diyeceğimde şaka bir yana bekar değilsem saklamam zaten yeri belli sevgilim yanında yırtarım garson görmediğinde güven kazanmış olurum hem yeri hep bilindik buda olmaz sadece bekarsam beğendiysem alırım
hani para önemiszdi türk kızlar için hani önemli olan aşk tı kaç kız düşünürüm degerlendiririm dedi. hepsi olumsuz neden garson gariban parçası size hizmet etmesi gerekir neden garson işte para paraa para @Fettanşey bu nu lütfen güncellemede paylaş bakalım kızlar ne diyecek
Tipi kotu olsa eminim herkes 1. seçeneği secerdi Tipin iyi olması karşıdakinin tacizci oldugu gercegini degistirmiyor. Akli basinda insan yaptiginin is kuralina aykiri oldugu bilir. Patronuna bildiririm olayi
birkeresinde pantalon aldım benimle ilgilenen bayan bir sıkıntı olursa beni ararsın diye numarasını vermişti bende o anda jeton düşmedi sonradan arkadaş hatun sana resmen yürümüş diyince kafama dank etti :):) çok safım ya :):):)
Muhtemelen başkalarına da aynı şeyi yaptığını düşünürüm... Düşünsene oraya gelen en çekici ilgisini çeken tek kişi ben olamam, kaldı ki bunu rahatlıkla yapabiliyorsa kesinlikle daha önce de yapmış demektir.
Sen oraya yemek yemeğe gidiyosun ve orda sana küstahlık yapan birisi var elbette rezil etmelisin sonuçta o numarasını sana veren insan ordan para kazanıyo ve bir nevi yemek yediği kaba pislemiş oluyo bizim prensiplerimize aşırı aykırı bir durum yani.. tabi ADAM olanların görüşü bu..
O fotoğraf zaten bir hayal. Bizdeki garsonların %90 ının kelli felli erkek olduğunu düşünürsek bu hareketi kimsenin yapmayacağı yapsa dahi kavga nedeni sayılacağı bir gerçek.
Geri çeviriyordum ben çalışırken geliyordu, normal bir tanışma daha çok hoşuma gidiyor numara vermek ne bileyim biraz farklı, gel bir konuş nasılsın iyi misin dedin diye dövecek halimiz yok kızı
Sevgilim yoksa ve hoş biriyse en azından neden numarasını verdiğini sorarım. Garson diye görmezden gelecek değilim. Tabi niyetinin kötü olduğunu anlarsam başımdan savarım.
Ben alirdim şahsen sonuçta o numarayi getirip vermek cesaret işidir herkes yapamaz kizlarin hepsi de görmezden gelirim diyo acaba bilerek mi diyolar kesin onlarda yapisirlar yani
@Awp_Pro12 seni ilgilendiren bir durum yok. Bir laf ezberlemişsiniz yerli yersiz her yere yapıştırıyorsunuz. Ben açıklığın medeniyet olduğunu söylemedim zaten o yüzden boş yapıyorsun sadece.
Yerinde olması için benim : " Medeniyet, açıklıktır." gibi bir cümle kurmam gerekir. . Senin görüşüne bir şey yazmadım, senin sorun da değil dolayısıyla gördüğün her türlü görüşe, yoruma atlamak zorunda değilsin; atlarsan da karşılığını alırsın, en azından benim tarafımdan. Açıklıkla sapıklığın da hiçbir bağlantısı yok ama bu konuya girip anlamayacağın konularla ilgili zaten sınırlı sayıda olan beyin hücreni harcamayacağım.
Gerek yok açıklık var orda ve eleştirdim :D Yazmadın aynen , her türlü görüşe değil senin gibi açık tuhaf kızları eleştiriyorum , gördük karşılığı uğroşomoyocom boyon hocron yok gibisinden tuhaf bir cevap aldım , bal gibi de var sapıklıkla alakası kaslı bir erkek nasıl beğenilmek için dar tshirt giyerse sizde de aynı hesap
Hepimizin beyin hücreleri sınırlı sayıdadır unutma bunu ve iddiama göre benimkilerin kalitesi seni 2'ye katlar yorumlarını takip ediyorum öyle zeki birine de benzemiyorsun , yaptığım projelere bir bak isterim de anla seni ne kadar aşıyorum mantıksal konularda :D
O zaman benimkinin 2 katı olan beyin hücrelerinin sadece birkaçını kullanıyorsun ve bu yüzden de dahi olsan da akıllı değilsin; bense sahip olduğum beyin hücrelerinin tamamını kullanıyorum ki bu da benim akıllı olduğumu gösterir. Bana bahşedileni kullanmam asıl değerli olan. Sen de sana bahşedildiğini düşündüğünü kullan ki benden daha zeki misin, değil misin ortaya çıksın. Bunu yapmadığın sürece sana hazır verilenin hiçbir değeri yok. İstersen benden 10 kat zeki ol, yarım kadar aklın yok. Sanırım akıllı insanlar için yeterince açık ve tatmin edici bir cevap oldu, olmayanları umursamıyorum. Ben dahi olup saçma sapan davrananlara değer vermektense zeka geriliği çekip bunu kabul edebilecek alçakgönüllüğe sahip olarak ona bahşedilenin tamamını kullananları takdir etmeyi seçiyorum.
Satranç mesela , gel hodri meydan 1 el atalım ne dersin? Hangimiz daha zekiyiz daha hızlı düşünüyoruz öğrenelim madem zekama böyle laf atabiliyorsun yer mi?
Bu arada dediğimi anlamamışsın, sanırım. Zekama güveniyorum, satrançta yeneceğime de ama asıl değer verdiğim zeka değil, akıl. Satranç akıldan ziyade zeka oyunu ama ben ona da varım yani sıkıntı yok benim için.
Bak bak bak zeka fakirliği edebiyatı yaptı şimdi de , eh doğrudur tamamını kullanmıyorum tembelim fakat akıllı olmak konusunda duracaksın , insanlığa faydalı olmak isteyen bir bireyim doğayı korumak isteyen , kimseye zararı olmadan yaşamak isteyen bir birey , ben hepsini kullanıyorum demekle akıllı olunmuyor... Bence ağlıyorsun ya :D Nesi tatmin edici ki açıklığını eleştirdim bir baktım akıllı değilsin beyin hücren yok falan :D Saçma sapan mı davranıyorum? Biraz trolüm napalım yani tamamen mantıklı mı olsun her hareketim :D
Bariz bir yanlışları olmadığı sürece insanları damgalayan, etiketleyen, onlara kalıplara yaklaşan biri de değilim. Dediğin tarzda cümleyi 1000 farklı kişi 1000 farklı şekilde söyleyebilir ve hepsi de birbirinden apayrı insanlardır, hepsi kötü olacak diye bir şey de yok.
Farklılık elbette vardır ama cümle belli yani hetero olan bir erkek kızlara ilgisi olan bir erkeğin o cümleyi deme amacı istatistiklerde baksak %95 aynı çıkar :D
İstatistik kesin sonuçtan ziyade bir oran gösterir , refah düzeyi gibi mesela o düzeye göre tamamen doğru olmasa da doğruluk oranı yüksek sonuçlar çıkabilir
İstatistiklere biraz güvenmelisin bence insanlıktan umut kesilmeli ya baksana nerelere gidiyoruz :D Dünya çöp resmen robotlar bizim ağzımıza sıçarsa şaşırmam
Bir şeylerden umudumu kesmek yerine kendimi her anlamda güçlendiririm. Şimdiye kadar hep bunu yaptım, yapıyorum. Böylece hem kendime, hem çevreme faydam oluyor ve korkacak bir şeyim de kalmıyor.
Çizgi filmde falan yaşamıyoruz , sihirli bir şeyler olmayacak umutlu olup da. Hayata tutunmakla umut biraz farklı benim umudum yok pis ve kötü insanların çoğalmasından falan ama hayata tutunurum :D
O kadar basit bir tanışma olsun istemezdim ve aramazdım ama sonrasında ayni mekana ara sira giderdim uzaktan tanımaya çalışırdım tabi bir sevgilim yok ise 🙃
En İyi Cevaplar