O kadar çok arkadaşı vardır ve aralarındaki bağ güçlüdür ki sanki siz de arkadaşıymış gibi muamele görürsünüz buluşmalarınız telde iletişiminiz sırf bu yüzden sayılıdır herkesle iletişim halinde olduğu için bu durumda ne yaparsınız?
Sevgilinizin arkadaş çevresinin çok geniş olması sizi olumsuz etkiler mi?
kalabalık bir çevrem varken tek bir kızla birlikte olmayı göze alıyorsam, o çevrede elemeler yapacağım anlamına gelir bu. belki de kendimi eleyeceğimdir direk. yok eğer ortam devam ediyor, kız kenarda duruyorsa kıza yazık zaten, aklını kullanıp benden uzak dursun.
Arkadaş sayısı ne olursa olsun sevgiliye ayrılan yer ve gösterilen ihtimam her zaman diğer insanlardan daha farklı ve üst düzeyde olur.. Aksi halde saygısızlıktan başka bir şey değildir özel dediğim insana layık olduğu ilgiyi ve zamanı ayırmıyor olmam
1 2 tane olsun az ama öz görüşsün. ben sahsen öyle yapıyorum. haftada 3 4 gün sen onunla görüşsen sonra benle bir de ailende var kişisel zamanın işin vs... kenidini yer bitirir. herkese yetişeceğim diye mahvolur. Hem karısı eşi sevgilisi benim arkadaş bir gün elbette unutulup gider. olsun olmasın demiyorum ama öncelikle belli olmalı
Karşı cins arkadaşlarla bir kere görüşemez artık zaten. Hemcinsleriyle de ayda yılda bir gerektiğinde görüşürler o da oturmaya felan gitmek şeklinde olur, karşı taraf evliyse beraber gideriz zaten.
Beni olumsuz etkilemez ama onu ve arkadaşlarını etkileyeceği kesin :D
Kabul edilebilir sayıda olursa olabilir.. Ama erkek olmasın.. erkek kankası filan.. ben kıskanırım.. bazı kızlar görüyorum üç bin takipçisi var.. Ünlü tribine girenleri sevmiyorum.. İnsan biraz ağır olmalı..
Benim kız kankam falan yok.. ayrıca sevdiğim bir insan olursa hayatımda.. diğer kızlarla görüşmem ki.. Onu öyle yapanlara demek lazım dimi.. birine değer veriyosan ya tam değer ver.. ya da hiç.. yarım olmamalı.. 😉
Olabilir ama güzel şeyleri kıskanan cekemeyen hemcinslerimi uzaklaştırırım. Onlar belli ediyor zaten kendini. İlişki bozmaktan keyif alan karşı cinsin numuneleri de tbii.
En İyi Cevaplar