10 11 sene önce maddi durumumuz kötüydü ben ilk okuldaydım okula eski bir kapşonlumla gidiyordum hava buz gibi ama çok da anlamıyordum alışmışım demekki bir gün okul aile birliği liste yapmış ve devlet durumu olmayan öğrencilere mont ve bot veriyordu neredeyse ağlayacaktım utandım komik duruma düşerim diye tuttum kendimi. çok sıcak tutuyordu yav. teşekkür etmek aklıma bile gelmiyor garip duygular içerisindeydim sanırım en duygusal en mutlu günümdü o benim. hepsi eskide kaldı unutmuştum da sayende hatırladım teşekkür ederim :)
Çok içten anlatmışsınız. Elimde olmadan duygulandım. Acımak değil bu sadece gururlu duruşunuz ama onun yanında iyi ve sıcak hissetmek bir çocuk olarak. Hepsi çok farklı duygular. Geçmişte kalmasına ama unutmamanıza sevindim.
bir gün çok soğuktu yağmur yağıyordu bütün gece sokakta kalmıştım bütün gece aklımdan bunlar geçiyordu eve gidip yatağa yattigimda her şey aklımdan çıktı çok mutluydum sıcaktı sonra yine aklıma geldi uyanip kalktığımda ya bunu hergun yasiyan çocuklar? Onlar nasıl mutlu olacaklar boşver bizim mutluluğumuzu biz mutlu olmayı bilmiyoruz
Dünyanın en masum sevinci belki de. Annesinin gücü gücüne para biriktirip aldığı ayakkabıyı markasız diye beğenmeyen ya da çok zengin olup giydiği ayakkabıyı bir saha giymeyen, beğenmeyen çocukların yanında, cennete benziyor o gülen gözleri.
Evet , bu hayatta çok zorluklar yaşadım ve sevdiğim insanların beni mutlu etmeye çalışması.. Hele küçük kızımın bana hazırladığı resimler , şiirler ,,, bir çocuk kadar mahsumum aslında küçüçük şeylere bile sevinen...
Evet, küçükken halamlara gittiğimde babaannemi her gördüğümde. Ve yine orda hafta sonları kalıp babaannemle uyuduğum zamanlar da. :)) Sonra bu bitti... Babaannemi 17 yaşındayken kaybettim. Çok zor bir süreçti benim için.
Geçenlerde vizemi uzatmak için atm ye taktım kartımı para yatırcam. Federasyon para yatırmış. Allaaahhhh Yatırmadığım gibi para çektim üstüne vizemi yeniledim
En İyi Cevaplar