Bir sosyal deney yaptım. Ozellikle dini bir evlilik sitesi olan gönüldensevenler. com da fake bir bayan hesabı açtım daha açtiktan 10 dj falan sonra bir resim dahi yokken 20 mesaj geldi. Yabanci bir modelin resmini koydugumda ise aşağıdaki ekran görüntüsü 1 saat içinde oluştu. Peki sizce nedir sorun? Ülkedeki bayanlar sitelere bile çekinerek mi üye oluyor? Ve bu sitede erkekler para ile mesaj çekerken, kadınlara ücretsiz.
Sorun namus takıntısında namusa millet bu kadar takıntılı olmasaydı kızların üstüne edep diye gitmeseydi herkes istediğini yapardı amerikadakiler gibi. Veliler Kızlarını edeple büyütülüp erkekleri saldım çahıra mevla kayıra dedikleri için kızlar korumacı davranıyorlar. Sonra kızlarda kötü davranıncada sapıklarda merhaba yazdık yemedik diyorlar. Kızlar neden bu kadar kezban diyorlar. Çünkü sürekli böyle durumlara mahruz kaldığımız için. Aileler böyle yetişrirdikleri için.
Hayatımda hiçbir olaya tek taraflı bakmadım. Yazdiklarina yüzde yüz katılıyorum. Erkek ve kızları bazı konularda aynı şekilde yetiştirmek gerekirken aileler farklı yetiştiriyor. Ve buda karşı cinsler arasında bir iletişim sorunu olarak ortaya çıkıyor. Sadece internet sitelerinde değil bu, neredeyse hayatın her alanında, bazıları olayı özgüven düşüklüğüne bağlamış ama ben buna katılmıyorum. Cunku bu tür siteler sosyal anlamda en gelişmiş ülkelerde dahi var. Fakat o sitelerde bir dengesizlik yok.
Ay adamları rezil ettin😁 Bence kadınlar mutlu olsun başka ülkede bu kadar ilgi olmaz. Bu bir fırsat
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bu onların şansı yapacak birşey yok. Sen tut 125 mesaj ve daha okuduğum onlarca mesaj içinde en üst sıralarda yer al.:) Şaka falan iyi hatırlattın hiç dikkat etmedim buna resmen adamları orjinal resimleri ile ifşa etmeye girer bu, görseler bunu benden tazminat bile alabilirler. Kaldırtmam gerekli bu soruyu.
Malesef ülkemizde kadına değer yok erkeklerin tek düşüncesi cinsel acliklarini gidermek Ülkemizde kadın bir nevi cinsel ihtiyaç için kullanılan bir araç sadece başka hiçbir işlevi değeri yok... Bunun sebebi olan kadınlar da var tabi iyi birşey yapıyormuş gibi davranan. Çok şükür kimseye öyle mesajlar atmadım atmam da
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Mesaj atilir anlarimda arada bir dengesizlik var. Ulkede kadın erkek sayısı birbirine çok yakın iken, sosyal anlamda erkek ve kadınlar bir araya gelmekte zorlanıyor. Ve kadınlara çok talep var. Buda kadinlarin asosyal kaldigini gosterir. Sitede yaşı 27 olarak belirttim fakat 50 yaşında olup yazanda var.
Oraya üye olanların tamamına yakını sadece cinsellik için kayıt oluyor ki zaten evlilik amacı olan öyle yerlerden medet ummaz. Ben hayatımda sadece 1 defa bir evlilik sitesine üye oldum. Oda tamamen farklı bir durumdan dolayı...
Normal hayatta bir baltaya sap olamazlar bütün gün pc basında salak salak yazarlar. Bir de zaten düzgün bir kadının böyle bir sitede ne işi var buralardan ciddi şekilde tanışıp evlenen var mıdır ki? Konseptleri ne hiç bilmiyorum.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Normal hayatta bir baltaya sap olmuş insanlar var içlerinde inan bana birçoğu ile konuştum fake hesap olduğunu soyleyerekten ve içlerinde polis avukat ve mühendis gibi iş güç sahibi olanlar var. Ve bunların çoğunu dogruladim. Gerci bir lord çocuğu denk gelmedi ama çoğu yalan dolan değil hesapların. Ciddi şekilde tanışıp evlenen kaç kişi vardır bir bilgim yok ama
Burada da durum hiç farklı değil mesaj kapalı diye hakaretler, tavırlar bırakın bizi kendi halimize erkekleri memnun etmek zorundamıyız
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Beni neden dahil ediyorsun ben hiç bir kıza bu sitede tek mesaj çekmedim. Pardon sadece bir kız bana mesaj çekti oda diyet listelerimi istedi diye mesaj yoluyla gönderdim. Herkes benim gibi olsa hiç mesaj çeken yok diye ağlardınız be :)
O zaman ağlamak istiyorum 😊😊 Sözüm sana değil herkes kendisini bilir ve mesajlaştığım çok ciddi ve seviyeli beylerde var olmasına rağmen soru ve yorumlarda hakaret işittiklerimde var maalesef
Şaka dedim. Beni kastetmediğini biliyorum. Sanırım onlar sitenin isminden dolayı burayı kadınlar matnesi falan sanıyorlar. ya da batiatus hanesi falan :)
Evet , Üniversitede kızlar kütüphanede bunlarla oyalanıyorlardı. Site bunlara online-sohbet süresine göre para veriyordu. Hatta buluşma gibi şeyler premium seçenekler içeriği için formalite buluşan dahi var. Bana da teklif ettiler rajona ters dedim. O kadar düşmedik :)
En İyi Cevaplar