Ağzını şapırdatan birini nasıl uyarabilirim?

Allah aşkına okuyun bu kisi babam, yemek yerken çok acele eder çok fazla yemek yer ve gözü asla doymaz (kilo almaz) ben küçükken de ağzını sapirdatirdi ama bu kadar değildi şimdilerde baya midem bulanıyor sofraya oturamiyorum fobi gibi bişey bu o sesi duyunca elim ayağım titriyor odayı terketmek istiyorum ve bu kişilerden biri benim babam bu çok kotu, birde sevmediğim şeylerden biri kendi kaşığını çatalını herşeye sokup onları karıştırması yani bir salata yaparız kendi tabağına almadan ya da yemeden önce kaşığıyla karıştırıyor her biri aynı olan zeytine de aynı şeyi yapıyor sonra bakıyorum zeytinin içinde peynir var acaba neden geçen gün tabakta ki helvayi isirmis tekrar dolaba koymuş delirdim şuanda bile yemekten nefessiz kalmış sofraya öksürüyor ağzında ki lokma bitmeden ekmeğin yarısını ağzına götürüyor o senin baban falan demeyin çünkü burada olsanız hak verirsiniz tam nokta koyup soruyu soracaktım ki dişini karıştırıp pisligi örtüye sürdü bunu da her zaman yapar aglicam
Güncellemeler
+1 yıl
Soru sordum hepiniz babama sovmussunuz ben kirmadan söylemek için size sordum bu sefer siz kirdiniz herşeyden önce babam yani yanlış bişey söylemeyin lütfen
Ağzını şapırdatan birini nasıl uyarabilirim?