Ahahahha ☺☺ karikatür efsane 😆
Ama siz iyi hizmete bahşiş verin bence ☺

otelde garson olarak çalışıyorum genelde arap çoğunluklu bir otel ve yaptığım hizmetin karşılığını parayı geç güler yüzle bile alamamak beni deli ediyor... Bu bir hizmet bedelidir kimsenin parasında değiliz güler yüz yeter bunu yapın.
Evet veriyorum;
https://i.hizliresim.com/Qp87X3.jpg
evet var.
Cevap
18Cevap
Ben vermem... zaten maaş alıyor... bana kimse hastalara gerekli malzemeyi verdiğim için bahşiş bırakmıyor... ya da bir memur vatandaşın işini görünce vatandaş ona bahşiş veremez, verirse rüşvete girer, ya da doktora aenintedavi ettiği için, öğretmene çocuğunu eğittiği için para vermezsin... ya da çöpçu çöplerini topladığı için bahşiş vermezsin...
Her gittigim ortamda begendiysem bahsis birakirim devamli gittigim yerlerde ayrietten servis yapan bazi arkadaslara extra bahsis verdigimde oluyor, Maas yetmiyor ya 😑
Hergün su sipariş ediyorum. Su 1 tl 75 kuruş ben 3 tl 25 kuruş bahşiş veriyorum mk artık iki su isteyip 1,50 bahşiş verecem ya da üstüne 25 kuruş koyup 3 su isteyecem
Tabikide bırakırım o yollardan bende geçtim zamanında anlayabiliyorum onları🙂
Karikatür başarılı :)
İyi hizmet almışsam mutlaka bırakırım.
Hayır, kimsenin o kokuşmuş gönlünden kopana ihtiyacım yok.
Ben mesleğin icindeyim veririm alırım ben aşcı yim dünya mutfağı italyan fransız meksika uzakdoğu yemekleri makarna salata sosları tatlılar 2
Cok zengin degilim. Zaten para kazanmak icin o isi yapiyo.
Ben severim çok paramız yok belki ama gönlümüz zengin:)
((: bu karikTür favorilerimden.
Himm demek sizde karikatur seviyosunuz ☺
Hahahahha sende soyle..
Fikibok mu? Çükübok mi? 😆😆😆😆😆
Harikasin yaa ☺
Teşekür ederim, hunililerin tadı bir başka ama
hunikarikaturleri.blogspot.com.tr/.../...orum.html
E ben pembe huniliyim ki zatiii ☺
Hizmetten memnum ise birakirim
Bana hizmet eden yok ki
Veriyoruz zaten :D
Aferim vermek gerek zaten
Hatta vermeyenlere ve bizlere hizmet edenlere kötü davrananlara da kızıyorum. Bir çay içip ya da yemek yiyip oradaki çalışanları kölesi gibi gören ve eziyet insanlar var. Empati yapmak gerekyor diye düşünüyorum her zaman.
Helal dogru dusunuyosun. Maas aliyorlar isleri bu mantigi yanlis emin ol onlari maasi cok daha dusuk nedeni ise kazandiklari bahsisler. Veren var vermeyen var kimse bu kismi bilmiyo
Aynen katılıyorum size. Mesleklerinden dolayı küçük görenler var. Hepimiz insanız ve insanlara saygılı olmayı öğrenmeliyiz.
Bahsis mi asla karikatur iyimis
Sabah sabah guldurdun valla:))))
Hahhahah guldurdun
Hak ediyorsa veririm
Ara sıra..
Hayır tok ajshsj
Yok ogrenciyim
Çok nadir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar