Ben şanslı olan kişilerdenim istediğim herşeye sahibim 😌 o yüzden hep şükretmesini bildim. Peki ya sizin hayatınızda şikayet ettiğiniz şeyler ya başkasının hayaliyse diye düşündünüz mü hiç? Sahip olduklarımızın kıymetini bilelim. Bizim kadar şanslı olmayan kişilerde var..#Mademoiselle88♥️
Şikayet ettiğiniz hayat, belki de bir başkasının hayalidir diye düşündünüz mü hiç?
Şikayetim sisteme ve şartlara. Hep mücadele ettim, hep ayakta kaldım, bunu elde etmenin ne kadar zor olduğunu anlatmak çok güç. Ben yaşadıklarımı bilirim. İsyanım hayata, diretilenlere, zorlaştırılanlara madam.
Evet, düşündüm. Bu soruya cevap niteliği taşıyan çok şey yazıp sildim şu an. Çünkü bu konu bana göre biraz fazla derin bir mevzu. Bu yüzden bu konu hakkında ki fikirlerimi kendime saklayacağım...
Sukretmek ile kabugundan cikabilmek arasinda ince bir cizgi var.. ben bunu yasiyoum Şu an ... yapmak istediklerimin ceyregindeyim daha... isyan etmemek elde degil bazen
Harika bir soru bu yalnız. Evet zaman zaman bazı şeyler için şikayet ederim. Hemde en ufak şeyler için doğru değil... Çok kötü durumda olan insanlar var.
En İyi Cevaplar