Şu an kitap okuyorum da aynı kombini geçen kışta yaptığımı farkettim 😂😂 dışarı çıkarken 3 saat ne giyeceğimi düşünen ben (ve tüm kadınlar) evde böyleler bilin istedim beyler 😂😂 alttaki foto geçen kıştan kalan djdjs Vazgeçilmez kış kreasyonum 😁😂 #TheEdyline #PandaEdy #Dünyayıpandalaryönetsin #PandaLine #kışkreasyonum
@ÜçDeyince124. Kha yanlışlıkla etiketlemişim. Yeni farkettim @KızlarSoruyor ben 3 yıllık üyeyim beni bile takip etmiyorsunuz yazıklar olsun iki guru 1 9 xper ve geri kalan xperlerde bie. sürü hesabım oldu Aşk olsun
Kız çorapları pijamanin üstune mi çekmişsin 😂Bende böyleyim evde gerçi çok sıcak oluyo bizim ev tişörtle geziyorum çoğu zaman ama daha kombiyi çalıştırmadık aksam donuyorum.
Türk yazarlardan Fatih Murat Arsal kitapları hepsi güzel Asude-Pabucumun ajanı Müjde aklanoğlu-Bana sevmeyi anlat İngiliz romanları Julie Garwood-Ödül Julie Garwood-Gelin Julia Queen-Bridgerton serisi Fantastik bilim kurgu Melez sözleşmeleri serisi Lux serisi (ikisi aynı yazardı unuttum adını) Hepsi çok güzeller Juliw. Garwood kitapların tanrıçasıdır her kitabı birbirinden güzel Lisa Kleypas. ta var
En İyi Cevaplar