hanmi yok banane falan dyip kendini ağırdan kakalamaya çalışan kızlar internette en çok aradığı kelime '' zengin ve yakışıklı erkekler'' alkjdkasjd trajikomik değilmi tipsiz olsun sevsin fakir olsun zengin değil yakışıklı değil diye aklı gönlü başkasında olur bir süre sonrada boşanır ya da ayrılır boşanma sebeplerindendir fakirlik ve aşkın karın doyurmadığı yakışıklı ve zengin olursa + sı olur katlanılacağı birşey olur bunlar olmazsa olmazdır şu yok diyen kızlara cidden onları seven tipsiz fakir bir erkekle 1 yıl bile evli kalamayacaklarının garantisini veriyorum. eig seçe görsünler bu kızlar uansınlar kendilerini kandırmasınlar
Evlenmeyi düşünmediğim için cevabım hayır olurdu. Ayrıca hem zengin hem de yakışıklı biri beni neden istesin, mantıksız. Bu işte bir bit yeniği var derdim.
Sevgi, aşk olmadıktan sonra neyleyim parayı neyleyim yakışığı.. Her baktığında kalbin hızla çarpmayacaksa, uzaklastiginda bile kalbinde yasamayacaksa...
Görücü usulü mü geliyor? Eğer öyle ise tanışmak gerek öncelikle kafa yapım uyuyor mu bakalım bir . benim önceki sevdiğim insan çok zengindi ama herşey para depil şunu öğrenin
Var sayalım kriz vb. derken paralar uçtu, kaza geçirdiği için yüzü vasat... Ee geriye ne kaldı? Özelliksiz insanın herhangi birinden farkı ne benim için?
En İyi Cevaplar