Bu gün 20 yaşıma girdim ve gayim diye hiç arkadaşım yok. 20 senedir hep dışlanıyorum hakarete ve aşağılamaya maruz kalıyorum. Ne yapmam lazım? Sabahtan beri uyuyamıyorum. Sürekli kriz geçiriyorum. Bıktım hayatımdan...
Doğum günüm ve gayim diye hiç arkadaşım yok ne yapmam lazım?
20 yıldır dışlanıyorum yazmişsin doğuştan beri herkes biliyo mu bunu bu ne s açma bir troll Ayrica o fotosunu ça ldiğin çocuk 14 yaşlarinda Snin gibi p çler ne b.. a yarar bilmiyorum
Kibarca cevap veriyorum çünkü feministim bu fotoğraf bana ait xper puanım yetmediği için mesaj gönderemiyorum yoksa size face adresimi yollayacaktım o zaman görürdünüz benim olduğumu...
İlk defa bir şey bu kadar zoruma gitti. Bana dolaylı yolla sübyacı demeniz. Bana p ç demeniz ve ne b.. a yarar demeniz; MADDE 125 – (1) Bir kimseye onur, şeref ve saygınlığını rencide edebilecek nitelikte somut bir fiil veya olgu isnat eden veya sövmek suretiyle bir kimsenin onur, şeref ve saygınlığına saldıran kişi, üç aydan iki yıla kadar hapis veya adli para cezası ile cezalandırılır. Sinirden annemle kavga ettim. Gecenin 1 i olmasına rağmen aile avukatımızı aradım. Ama ahdettim bu söylediklerinin cezasını hukuki yolla en ağır şekilde çekiceksin!
Ağır şekildemiş sanki cinayet işledi. Lan hapis falan diyorda o madde ama cinayet işleyen zaten hapse giriyor normalde ama çoğu kişi hala dışarda yani kendini avuta koçum. 20 yaşınada ayrıca hiç benzemiyorsun en fazla 14. Annenle kavga etmeni biz mi istedik? Sen böyle manyak bir şey yazarsan milettin tepkisi de bu olur. Sen zaten iyi bilirsin dışardakiler sana dünya kadar laf etmiş burda kiler mi etmiyecek? Sinirden annesiyle kavga etmiş. Ayy ne tatlı. Sinirine sahip çık adam olmayı öğren madem 20 yaşındasın. Böyle güzel bir söz var onu deyim dur: Paranı kayıbedersen geri kazanırsın, gücünü kayıbedersen geri alırsın ama Namını kayıbedersen her şeyini kayıbedersin. Ya hatalarına yüzleşirsin ya da yüzsüzleşirsin. Cahil olmak ayrı, pislik olmak ayrı.
Madem GAY olmak istiyorsun o zaman sonuçlara katlanman gerek. Burda hiç arkadaşım yok GAY olduğum için ve dışlanıyorsun diye yazmışsın ama yorumlarına baktım Mutluyum dedin. Sen kendin ne dediğini bile bilmiyorsun burda bize hesap soruyor yok avukat yok buymuş yok şuymuş. Al bak başka GAY olan insanlara bak onlar nasıl kantlanıyor bu laflara? Sende öyle katlanacaksın GAY olamk istiyorsan yoksa hergün öyle korkak gibi yaşarsın.
@Murat5807 Devletin kurum ve organlarını aşağılama ; Madde 301 Hükümetin ve Devletin yargı organlarını alenen aşağılayan kişi, altı aydan iki yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. "cinayet işleyen zaten hapse giriyor normalde ama çoğu kişi hala dışarda" En geç 1 hafta sonra polis kapına dayanır. Senin bana yaptığın hakareti unuttum varsayıyorum. Bimere ve EGM ye şikayet ediyorum devletin yargı organlarını küçük düşürdüğün için. @simaysorcak1 Sen de istediğin kadar görmezden gel. İkinizde suç savcılık dosyasında ne yaptığınızı görürsünüz. Özellikle @murat5807 seni hakaretten dava etmiyorum. Devletin yargı organlarına karşı yapmış olduğun şeyden dolayı dava ediyorum. Hadi iyi geceler...
En İyi Cevaplar