Gerçekten seni anlattıklarıni dikkatlice anlatıp sonra anlayan birileri var mı hayatınızda yoksa kendiniz anlatıp kendiniz mi anlarsınız?

Anlaşılmayı o kadar çok isterdim ki, açıklama yapmadan, kendini yormadan.. Aslında kağıtlar var, dinliyorlar seni. Cevap verebilseler keşke.. Sonra acın kalıyor kağıtlarda, bir nebze yükün hafif gidiyorsun hayat yolculuğunda. Yol uzun, sen yorgun.
" Önce yoldaş, sonra yol " .. İyi yoldaşlarınız olsun..
Vesselam
Halimden anladığını söyleyen ama bir şey anlamayan insanlarla dolu çevrem. En güzeli ya kendi kendine konuşcaksın ya arabanla ya da peluş ayılarla
Çok rahatım etrafımda anlayışlı insanlar sevecen enerjisi yüksek bir o kadar da yaşamayı seven insan var sağolsun lar ki aratmıyorlar 😎😂👍👫
Yoo hep anlat derler sonra peki çok takma kafana derler bazilari da boşver derler
Cevap
15Cevap
Bazen anlayan insanlar olsada ben anlatmak istemyrm yalnızlık iyi geliyor
Var evet. Ben de kimse anlamaz derdim. O öyle gizlediğim, benim bile unutmuş olduğum şeyleri anladi.
anlayanlar var da anlamıyormuş gibi yapmayı seviyor çoğu
Varla yok arasında bir durum var bende bazen anlasa bile beni yanlış anlamış oluyor 😂
Bır kışı var anlayan o da aynı şeyleri yaşadığı için yoksa kimse yaşamadan anlayamaz karşısındakini
Beni anlayan bir karşı cins bulursam o benim eşim olucak hemcinsimde dostum
Birincisi ben varım bir de dayı oglu ile liseden arkadasim
allahtan o var o da olmasa çekilmez bu hayat.
Yok zirvedeyim anlamazlar
Ben bile anlamiyorum.
Kendi kendimize takılıyoruz pek anlamıyorlar
çok şükür halimden anlayan insanlar var etrafımda
Bazen ben bile kendimi anlamıyorum !
Var Anıl beni çok iyi anlar mesela💁
Varsa işe alıcam vallaha
var.. kardeşlerim var çok sukur
Hayır anlayan birileri yok beni kız ayool
Kimse anlamaz zaten
Kendi kendşme dinlerim sadece anlatmam bişey
pek yok.