Dağlık bir alanda çalışıyorum. Gece işim bittikten sonra iki kadeh içeyim dedim. Sonra ayak sesleri geldi. Bir baktımki karşımda simsiyah biri oturdu. Ağzı diklemesineydi. Gözleride tepesindeydi.
Doğaüstü bir varlık olduğunu hemen anladım. Rakınin verdiği cesaretle korkmadım.
Bardak var mı dedi, neden diye sorduğumda bende içeceğim dedi. Bir bardak verdim. Rakıyı susuz içti.
İki dakada şişenin dibini getirdi. Çok sinirlenmiştim. Sigarada istedi bir dal verdim. Sigarayı inanır mısınız burnuyla içti. Alkolunde etkisiyle muhabbet koyulaştı. Bir kızı seviyormuş.
Kızın ailesi kızı vermemişler. Kızın babası olacak şerefsiz cin, sen fakir çulsuzun tekisin kızı sana vermem demiş.
Buda içkiye ve sigaraya başlamış.
Cinler aleminde yeni rakı yokmuş ve at çişinden yapılan pis bir içki yapıp içiyorlarmış.
Yeni rakıyı ve samsun sigarayı çok begenmiş.
Bundan sonra her akşam benimle takılmak için geleceğini söylesi.
Arkadaşlar ne yapmalıyım. İçkinin kafası geçtiğinden çok korkuyorum.
İşe ihtiyacım var. İşten ayrılsam bir dert kalsam bir dert. Siz olsaydınız ne yapardınız?
Doğaüstü bir varlık olduğunu hemen anladım. Rakınin verdiği cesaretle korkmadım.
Bardak var mı dedi, neden diye sorduğumda bende içeceğim dedi. Bir bardak verdim. Rakıyı susuz içti.
İki dakada şişenin dibini getirdi. Çok sinirlenmiştim. Sigarada istedi bir dal verdim. Sigarayı inanır mısınız burnuyla içti. Alkolunde etkisiyle muhabbet koyulaştı. Bir kızı seviyormuş.
Kızın ailesi kızı vermemişler. Kızın babası olacak şerefsiz cin, sen fakir çulsuzun tekisin kızı sana vermem demiş.
Buda içkiye ve sigaraya başlamış.
Cinler aleminde yeni rakı yokmuş ve at çişinden yapılan pis bir içki yapıp içiyorlarmış.
Yeni rakıyı ve samsun sigarayı çok begenmiş.
Bundan sonra her akşam benimle takılmak için geleceğini söylesi.
Arkadaşlar ne yapmalıyım. İçkinin kafası geçtiğinden çok korkuyorum.
İşe ihtiyacım var. İşten ayrılsam bir dert kalsam bir dert. Siz olsaydınız ne yapardınız?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer