ya arkadaşlar insan babasının ölmesini ister mi ama ben istiyorum ya bir insan çocuğunu 18 yaşında dövermi ya babam dövüyor beni hiç dinlemiyor eve gelince içimi sıkıntı basıyor hiç sevmiyorum babamı o na baba demek bilene istemiyorum bana bir kere misafirlikte tokat attı düşünün artık eve geldiği zaman sigaramı alın televizyonu açın hep emir veriyor napsak begenmez herlşeyde kusur arar bir kere kızım dediğini duymadım, ama artık bıktım kaçmayı çok düşündüm ama nasıl cebime beş kuruş para verdiği yok eve geliyor televizyonu kapatıyor ne biliyim saçma sapan şeyler söyluyor hakaret v. b şeyler söylüyor.
sıkıntıdan ne yapacağımı bilemedim doktora gittim gizli depresyon var dedi. tabi olur herşeyi bir buraya bir de içime atıyorum olmaz mı.
telefonum vardı durduk yere kırdı (ki ben günde bir saat anca alıyodum telefonu elime) siz söyleyin ne yapıyım bu yaşta ya bu yıllar benim en güzel yıllarım ama ben evde depresyondayım, bunalmaktayım. bu yaşta intihar mı ediyim babamı mı öldüreyim yoksa kaçıyım mı ne yapayım annem zaten benden farksız
sıkıntıdan ne yapacağımı bilemedim doktora gittim gizli depresyon var dedi. tabi olur herşeyi bir buraya bir de içime atıyorum olmaz mı.
telefonum vardı durduk yere kırdı (ki ben günde bir saat anca alıyodum telefonu elime) siz söyleyin ne yapıyım bu yaşta ya bu yıllar benim en güzel yıllarım ama ben evde depresyondayım, bunalmaktayım. bu yaşta intihar mı ediyim babamı mı öldüreyim yoksa kaçıyım mı ne yapayım annem zaten benden farksız
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer