Kuzenimi evden nasıl gönderebilirim?

Kuzenim üniversite tercihi döneminde ıstanbulda okumayı çok istedi. Istanbul'a yaşıyoruz annem de gelsin bizde kalsın sana da arkadaşlık yapar dedi. Aramızda 6 yaş var kardeşim gibi görürdüm. Burada bir özel okulu %50 bursla yazdı ve geldi. Odamı onunla paylaşacaktım mimarlık okuyacağı için sabahlayıp ışık açık kalacağını söylemişti tercih dönemi. Ben ses olmadığı sürece problem etmem demiştim çünkü yurttan alışığım. Lakin geldiği ilk günden yaptıkları batmaya başladı. Önce abimin askere gideceğini söylediğinde oh iyi ev boşalıyor dedi, söylenecek en son şey bana göre. Her sabah onun gürültüsüne uyanıyorum çünkü sessiz olma çabası yok. Inanılmaz dağınık kendi yatağının üstü yetmezmiş gibi benim yatağının üzerine de eşyalarını koyuyor. 1 kere olsun odayı temizleyeyim demedi. Makyajını sildiği mendillerini aynanın önünde bırakıyor çoğu zaman ben atıyorum. Son olarak biz kabul etmeseydik istanbula okumaya gelemeyeceğini çünkü yurda verecek paranın olmadığını söyledi fakat parayla ünide okuyor. Ayda 2 bine yakın para harcıyor ve sürekli parası olmayanın mimarlık okuyamayacagini söyleyip duruyor. Kendimizi kullanılmış gibi hissettik ve evde kalsın istemiyoruz. Evden kaçırmanın yolunu arıyorum kırıcı olmadan tavsiye istiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Sessiz olması gerektiğini söyledim zaten dikkat ediyorum elimden bu kadar geliyor dedi. Ayrıca masrafları için para almıyoruz geldiğinden bu yana elektrik faturamız 2 katına çıktı. Ayrıca annesi çok korumacı ve biraz kıskanç, kimseye laf ettirmez hatalı olsalar dahi bizi suclarlar. Kuzenimde ona çekmiş olmalı uzaktan tanıyamamışız aynı eve girince anladık.
Kuzenimi evden nasıl gönderebilirim?