Arkadaşlar merhaba. Size bir kaç zamandır canımı sıkan bir durumdan bahsetmek istiyorum. Bu durum bazılarına saçma gelebilir fakat bunu yaşamış olanlar beni çok iyi anlayacaktır.
Koç Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisiyim.
3 sene önce çok iyi bir derece yaparak kazandım bu bölümü.
Çünkü en büyük hayalim iyi bir hukuk fakültesi bitirip ceza avukatı olmaktı. Elbette ki hala öyle.
Ben de bunun için elimden geleni yaptım ve yapmaya devam ediyorum.
Babamın ailesiyle neredeyse hiç görüşmüyorum.
3 yıl önce hukuk fakültesini kazandığımı öğrendiklerinde arkamdan aptalca söylemlerde bulundular. Ben bu konuşmaları duyup onlarla konuşmaya gittiğimde halam ve eşi benim üzerime yürüdüler çünkü benim iyi bir konumda olacak olmam onları rahatsız etmişti oğulları iyi bir yere gelemiyordu sonuçta 🙂
Neyse bu 3 yıl önce yaşanmış bir olaydı.
Bu yıl da amcamın oğlu üniversite sınavına girecek.
Hukukla zerre alakası olmayan kişi sırf ben okuyorum ve başarılıyım diye hukuk istiyor. Tabi amcamlar da çok üstüne gidiyorlar. Bundan 3 yıl önce savcı olabilmek için hangi bölüm bitirilmesi gerektiğini bilmeyen insanlar şu an da savcılıktan bahsediyorlar.
Moralimi bozan kısım ise şu niçin benim hayallerim başka birisinin de hayali oluyor?
Niçin tebrik edilmek, gurur duyulmak yerine kıskanılıyorum?
Elbette herkes hukuk okumak isteyebilir ondan bahsetmiyorum ama neden ben bunu yaptıktan sonra onlarında yapması gerekiyor?
Bilmiyorum öyle işte belki size saçma gelecek ama onlardan nefret ettiğim için de yazmadan edemiyorum.
Koç Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisiyim.
3 sene önce çok iyi bir derece yaparak kazandım bu bölümü.
Çünkü en büyük hayalim iyi bir hukuk fakültesi bitirip ceza avukatı olmaktı. Elbette ki hala öyle.
Ben de bunun için elimden geleni yaptım ve yapmaya devam ediyorum.
Babamın ailesiyle neredeyse hiç görüşmüyorum.
3 yıl önce hukuk fakültesini kazandığımı öğrendiklerinde arkamdan aptalca söylemlerde bulundular. Ben bu konuşmaları duyup onlarla konuşmaya gittiğimde halam ve eşi benim üzerime yürüdüler çünkü benim iyi bir konumda olacak olmam onları rahatsız etmişti oğulları iyi bir yere gelemiyordu sonuçta 🙂
Neyse bu 3 yıl önce yaşanmış bir olaydı.
Bu yıl da amcamın oğlu üniversite sınavına girecek.
Hukukla zerre alakası olmayan kişi sırf ben okuyorum ve başarılıyım diye hukuk istiyor. Tabi amcamlar da çok üstüne gidiyorlar. Bundan 3 yıl önce savcı olabilmek için hangi bölüm bitirilmesi gerektiğini bilmeyen insanlar şu an da savcılıktan bahsediyorlar.
Moralimi bozan kısım ise şu niçin benim hayallerim başka birisinin de hayali oluyor?
Niçin tebrik edilmek, gurur duyulmak yerine kıskanılıyorum?
Elbette herkes hukuk okumak isteyebilir ondan bahsetmiyorum ama neden ben bunu yaptıktan sonra onlarında yapması gerekiyor?
Bilmiyorum öyle işte belki size saçma gelecek ama onlardan nefret ettiğim için de yazmadan edemiyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer