Arkadaşlar bir kız bir erkege neden gülümser ?

Arkadaşlar birkaç gün hatta okullar açıldıgından beri yoktum :D yeni bir okuldayım ve etrafımdaki hiçkimseyi tanımıyorum tek arkadaşım var sınıfta sınıfta 2 kız var birinin dersteyken bana baktıgını farketip döndügümde biraz bakıp gülümsedigini fakkettim :D Atölyedede aynısı oldu sizce neden bir kız bir erkege bakıp gülümser ?
Güncellemeler
+1 yıl
Okuldaki herkes yabancı diyorum okulda yeniyim yeni yeni alışıyorum,Sınıfta bir adam akıllı duran benim digerleri ergen gözüyle bakıyorum zaten babama söylemişler bu çocuk neden bu kadar agır diye bir sorunumu var diye aslında ben böyle biriyim sakin ,sessiz işte okullar açıldıgında birkaç gün sonra dersteyken bana bakıyordu bende bakıyım dedim baktıgımda gözlerime bakıyordu birkaç dakika baktı gülümsedi bende ona gülümsedim :) Tanıştım bana ne kadar zeki oldugumu söyledi şu an arkadaşız.
Güncellemeler
+1 yıl
:) Arkdaşlar ceaplarınız için teşekkürler hep Agırbaşlı oldugum için kazanıyorum heralde sakin sessiz,Güvenilir bir kişiyim ister inanın ister inanmayın nereye gitsem 10 kişiden biri bana birşey emanet ediyor ve tanımıyorum ondan güvenilir bir kişiyim diyorum,Dürüst biriyim yalan söylemem sapık biri degilim ,Cesur ve atılgan biriyim kendimi kimseye tanıtmadım hiç kız arkadaşım olmadı kendim için ne istiyorsam etrafımdakiler içinde aynı şeyi isteyen biriyim beni tanıyanlar türünün tek örnegi der+
Arkadaşlar bir kız bir erkege neden gülümser ?