Hanımcımısınız eşinizin/sevgilinizin her dediğini yapar mısınız? Kızlar eşiniz hiç sözünüzden çıkmasın ister miydiniz?

Herşey yerinde ve zamanında güzeldir. Yeti gelir kadının, yri gelir erkeğin dediģi olur. Geneldede konsensus oluşur yani ortaklaşa uzlaşı ile karar verilir. Esas olan mutlu ve huzutlu olmaktır. Buda ortak akılla anlayışla sağlanabilir.
öyle bir dünya yok bende sözünden çıkmayacakmısım pehhhhh
Asik olursan birine görürüm seni 😂
Büyük konusma
Sebep ölürsün dimi hanımcı olsan😂
Kotu bir sey olur mu yaa tabiki de degil.
Oyle erkek ariyorum ben
ben yapmam her dediğini fazla menfaat ayrılık getirir
@Yılmaz_07 haklıyım değilmi erkeklere fazla menfaat iyi gelmez erkeğinde fazla kılıbıklığı :)
@Yılmaz_07 evlendiğim diyelim evleneceğim diyenlerin hepsi bir pezevenglik peşinde ama tabikide evlendiğim kişiyi başüstünde tutarım ama oda değer verip sevecek
Cevap
25Cevap
gidiceğim yeri söylerim sıkıntı çıkarsada giderim haftada 1 ayda 1 benimde çevrem oldugunu anlaması lazım
Mutlu olsun diye her dediğini yaptığımız kızlar bizi ezik, pasif, ve sıkıcı bulurlar genelde..
erkekliğin bir ağırlığı var ya öyle karının her dediği oluyor. hoş görüntü değil
Kötü tabii ki.
Köle fantezisi olan eziklerden farkı yok :D
Yaşam ortak yaşam birliktelik sevgide mimarıysa EVET😊 Ki yaşamın mimarı KADINDIR😊
Ben hanımcıyım. Herkes kendi üzerine düşeni yapar yeri gelince de fedakar olursa her şey çok güzel oluyor.
Teşekkür ederim :-)
bence çok güzel birsey erkekler hanımcı olun lutfen
Güzel bişey lakin fazlası zarar herşeyde olduğu gibi
bir insanın karakteri olmalı..
omurgasızlığa gerek yok..
Eger tanimi senin dedigin gibiyse dogrudur diyemeyiz.
kendı dusuncelerını dıle getırebılmeli ve karsındakı kısıye saygı duyulmalı netıcede köle degıl
Elinde sonunda onun eline düşecekler boluna artistlik yapmayın.. kadın bizim için herşeydir..
Ooo bana ters böyle şeyler ama çok büyük de konuşmamak lazım 😁😂😂
Hanımcı beyleri severiz..
vallahi biz hanımcılığı savunacağız
o ne yahu gene lüzumsuz bir terim üretmişler
istiyorum hanimci olsun benm olsun..
Hanımcılık iyidir ama ülkemizde kötü.
onlara dominant ve diğerlerinede kılıbık derim
Hanimcilik iyi bisey😀
Hanımcılık biraz eziklik yahu
Erkek erkettir hanimda hanim olmali
Değilim. Uzak dursun kadınlar benden.
Çok kötü bir şey tabiki.