19 yaşındayım, 8. Sınıfta ilk kez duymuştum bunu sınıftaki erkekler derdi bana at gibi kiz diye hatta biri at ney ki bu kızın yanında arap ati bu derdi. Ne yalan söyleyim çok üzülürdüm böyle diyince hakaret olarak algılıyorum anlamını bilmediğim için. Zaten liseyi de kız meslekte okuduğum için böyle erkek ortaminin muhabbeti falan olmadığından öğrenemedim hiç duymadım. Dünde konuştuğum bir çocukta dedi. Akşam erkenden trip atıp uyudum 😂 düşündüğüm gibi kotu bır anlamı mi var bunun yoksa iyi mi çözemedim.
at gibi hatun genelde erkekler arasında boyu uzun yapısı güçlü kuvvetli kızlar için kullanılır mesela 180 civarı boy buna oranla 60-70 kilo ola iri görünüşlü kızlar için sende sanırım böylesinidir
sen ordaki gerizekalılara bakma onların beyni başka yerlerinde çalışıyor öyle birşey yok ne yani boyunu kısaltıp 8-10 kilomu vereceksin öyle dediler diye
onu bilemem işte o kişinin karakterine bağlı birşey o aranızdaki konuşma ölçüsü ve mesafe ile alakalı saygı çerçevesinde olduğunda çok kafaya takılabilecek bir cümle değildir ama yanına bazı kelimeler eklenirse düşünmek lazım
Boylu poslu bir kızsan bunu diyor olabilirler. Bekarken bende çok duyardım bana denildiğini. Ama at asil ve güzel bir hayvandır.
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Anladım, ben hep hakaret olarak algıladığım için dalga geçiyorlar sanardim benimle. Çünkü elmacık kemiklerinde belli olduğundan kizlar yüzün atın suratına benziyor derlerdi. Yani herşeyde atı karistirdiklari için iyi mi kotu mu çözemedim 😂
binicen üstüne vurucan kırbacı vurucan kırbacı demek
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aynen sonradan o da bunu dedi, bende dedim ki burnunun kırıldığı yetmemiş sana akillanmamissin kafanı da kirmami ister misin dedim kısa iltifat ediyoruz yaranamiyoruz dediydi
Hahahahaha cidden yüz vermiyor ben bela oldum çocuğa günde 40 defa mesaj atıyorum ya kızım bela Misin falan diyordu geçen gun ama dün bunu dedi demek ki yumuşamış Allahın krosu 😂
En İyi Cevaplar