Neden kadınlar kadın olmak gibi bir ayrıcalıkları varken erkek gibi giyinmeyi tercih ediyorlar? Kadın olmak çekicidir, bunu kaybetmeyi istemek neden? Oysa kadınsı olduğumuzda pantolonlar ve sigarayla dolaşmaktan daha çekici oluruz. Ben erkeklere bayılıyorum. Onların harika yaratıklar olduğunu düşünüyorum. Onları yürekten seviyorum. Ama onlar gibi görünmek istemiyorum. Kadınlar uzun eteklerden vazgeçti, bence bu onlar için büyük hatadı. Doğru demiş biz kadın olmaktan vazgeçtik belki de🙄Ne hoş bir kış akşamı.. Bu mutfaktan çıkmak istemez ki insan🙄 Hayallerini sığdır papatya kokusuna☺️ Doğanın huzuru, Sevginin dili❤️ Masal kitaplarından bir sayfa gibi, Soğuk mutluluk🤗
Huzur ellerinin güzelliği..
Tasha Tudor bu dünya da cennet'i görerek yaşamış bir kadın. Kim böyle yaşamak ister 😊?
Herkesin, her dönemin yaşantısı farklı. Sen tüm gün o şekilde bedeninle iş yapıp, internetsiz sadece doğayla yaşayabilir misin mesela? Kar kış demeden.
Ayrıca uzun eteği çok yakıştırdığım insanlar var, ama pantolon da güzel.
Ama bu kadar şanslı değilim nereye gitmeli bir kök salmalı bu insanlar şanslı babalarından kalma yerleşik kökleri var bizler metropollere sıkışmış acizce yaşıyoruz yaşamak denirse.
Kuzum ruhun istiyor da bedenin dayanamazsa ruhun ne yapabilir o da yıpranacak bir yerde :) Artık toplumdaki sayılı insan bunu yapabilir, onlar da gerçekten çok büyük geçmiş sevdası taşıyanlar. Gerçekten istiyorsan gidip öyle bir yerde yepyeni bir hayata başlarsın gelme demezler sanmıyorum. Ama toplumdan kopmak için ya ona doymuş olman gerek veya sosyal kabiliyetlerinde bir eksiklik taşıman.
Ben istiyorum çok istiyorum. Hayatım da internet olmasın, telefon olmasın, elektrikte olmasın gerçekten olmasın. Bunlar varsa gitmek anlamsız acı badem çiçeklerini özledim😔
Burdan bir yere çıkamazsın ama çıkış yok! İnternet telefon istesekte istemesekte hayatımız da ben bu hayatın içindeyim şu an şimdi.. burda olmam neyi anlatıyor? Hiç bir şeyi ben özlemimden bahsediyorum olmak istediğim yerden orda değilim burdayım ne üzücü..
Burada olman, elektronik dünyayı içinde olmak istemiyormuş gibi kullanmadığın anlamı taşıyor. Şayet "doğada nasıl yaşarım, ne yapmam gerek" vb kaynaklar sormak için buradaysan hakkını yemiş olurum.
Özlemin olabilmesi için önce o şartları uzun süre tatmış olman gerek. Sen bir duyguyu özlüyorsun. İnsanların birbirini çekiştirmediği, isteyince doğaya gidebileceğin, başını dinleyebileceğin bir hayat arıyorsun. Fakat bunu doğaya kapanarak yapamayacak kadar medeniyetle tümleşiğiz artık. Bize düşen, medeniyetimizin bir yanını doğaya ayırmayı başarabilmek. Çözüm tamamen şehir veya tamamen doğa'da değil artık.
Yanlış anlama niyetim seni kırmak, zorlamak, kızdırmak, samimiyetsizlikle suçlamak değil. Özlemini anlıyor ve tanıyorum. Ben de benzeri süreçlerden geçtim. Fakat bazı şeyleri hayatımızdan tamamen silmek için çok geç sanıyorum.
Her şeyden önce elektriksiz bir dünyada antialerjik ilaçlarım üretilemezdi ve anaflaktik şoktan ölebilirim öyle bir ortamda yanlış şeye denk gelirsem. Doğal hayat benim ellerimde değil artık.
Kimse mutlu değil ahhh 😊 Sadece öyle görünüyorlar mutluluk bu kadın da. Bizler kocaman bir fabrikanın ağır çalışan işçileriyiz hepsi bu. Bölümlerimiz ayrı sadece..
En İyi Cevaplar