Çok küçük gösteriyorum bu durum tüm özgüvenimi bitiriyo kimse beni ciddiye almıyo doğru düzgün arkadaşım yok?

Hatta hiç yok 18 yaşındayım ama yaşıtlarımdan çok küçük duruyorum bu minyonluk değil sadece yüzüm tipim ses tonuna kadar bu yüzden hiç doğru düzgün arkadaşım olmuyo özgüvenim tamamen sıfır kimseye bir cesaretle ciddi birşey diyemiyorum iletişim kuramıyorum ciddiye alınmayacağımı düşünerek ki öyle zaten beni görenler hep gülümsüyo uzaktan baya tatlı sevimli duruyorum lütfen bunun iyi bişey olduğundan bahsetmeyin kimsenin yaşınıza inanmaması duyunca şaşıp kalması yaşıtlarınızın yanında kardeşi gibi durmanız ve hiçbiryerse ciddiye alınmamak arkadaşlık iletişim kuramamak kendini hep geriye atmak çok kötü bir durum ve ben aynen böyleyim tahlillerin hepsi yapıldı bı arada herşey normal çıktı ama bu durumdan bir nebze olsun kurtulabilmek için ne yapmam gerek bilmiyorum buda bir çeşit hastalık gibi inanın psikolojiyi intihar düşüncesine kadar götürüyo ki götürdüde tavsiye mi bekliyorum mucize mi bilmiyorum
Çok küçük gösteriyorum bu durum tüm özgüvenimi bitiriyo kimse beni ciddiye almıyo doğru düzgün arkadaşım yok?