Ben İsrailogullarını ırkcı bilirdim demekki ıyı ınsanlar hepsı olmayabılır ama cogu Kürt bayragını bıle asıyolar yanlarına Cogu musluman kürt İsrail aşıgı oldu hani benımde olmama ramak kaldı
Yahudıler Kürt halkını cok sevdıgını soyluyor. Biz kürtleri neden sevsınlerki?
Hiçte sevmem Yahudileri İsrail , yahudiler kendi çıkarı olmasa parmağını oynatmaz Büyük İsrail projenin on çalışması bu proje Benim topragımda gözü olanın gözünü çıkartırım
Sen de inanıyorsun değil mi :D Az uyanık olun be sizin sevdikleri falan yok !! Onlar kendilerinden başka kimseyi sevmez ! Lanetli bir millet ! Eğer Müslüman isen zaten onlarla işin olmaz.
O israil bayragi nicin dalgalaniyor biliomusun 30 savas helikopteri 20 savas ucagi kuzey irakta Musluman kurtleri yine muslumandan koruyorlar Ondan dalgalariniyor Ve yahudiler kurtleri akraba goruyor Hz ibrahim onlarin dedi Kurtlerinde dedesi. Ve yahudi devletinde 500.000 kurt yasiyor Yonetimin icine grmisler. Tabiki cikari olmayan kimse Yarali prmgina isemez :)
israil kürtlerin kayıp 13. kabilesi olduğunu iddia eder. tabi öyle birşey doğru olsa da olmada severler çünkü. kurulacak kürt devletini ele geçirmek daha kolay olacak. 50-100 sene de sürse muhim değil adamlar bizim gibi değil proje var plan var. kandıran da yok...
Ne alakası var paranın alamayacağı şeylerde var Kürtler araplar gibi bozuk bir millet değil onlar en çok Kürtlerden korkuyor bu yüzden herdefa seviyorum deyip ortalığı kışkırtıyorlar Bi kere Kürtler de İran'ı bir halktır siktiğimin Yahudisi ne boktur ki gelmiş Filistin'de n iki parça toprak almış da oranın hâkimi olacak Yahudiler yokken Kürtler vardı.
orada yaşayan yahudi kürtler de vardır. bunlar onlar. israil kurulduktan sonra ordan israile gidip yerleşmiş olan birçok kişi referandumu kutlamak ve akrabalarını ziyaret etmek için gelmişler
En İyi Cevaplar