Hayaller; Camın kenarına geçip, elinde kahven ile yağmur damlalarının pencereye şıpır şıpır vuruşunu izlemek. Hayatlar; Çalışmak asdfs. Sizce yağmurda yapılacak en güzel şey nedir?
Toprak kokusunu içine çekerken sevgilinle duygusal paylaşımlar içerisinde bulunmak hayaller ve gelecek planları kurmak bir kahvenin, okuduğun en güzel kitabın, yağmurda dinlediğin en özel parçanın, tadına doyamadığın uykunun bütün güzelliklerini bir arada yaşamak bu gece bambaşkaydı benim için bazı gecelerin bazı yağmurla gelen gecelerin anlamı büyüktür.. Bir de sevgilinle el ele gezmek var renkli bir şemsiyenin altına sığınıp artık yağmurları da heba etmemeli bütün şehir uykudayken yapılacak çok şey var her yağmurun başından sonuna kadar damlayıp toprağa karışmaya yakın bir ömür var :) Bizler gibi.
Film izlemekk... cekirdek citlemek..😅bol kòpüklü kahve icmek.. portokalli kek pisirip evi miss gibi kokutmak.. perdeleri tamamen acip camda buğu yapip kalp cizmek😍
Montumu giyip disari çıkıyorum, ve yalnız kalabilcegim bir yer arıyorum bulursam oraya geciyorum kulagımda muzik elimde sigara 1 veya 2 saat oturuyorum yagmuru seyrediyorum mümkünse fazla ıslanmayacagım bir yer arıyorum ağaç dibi gibi yanıma cikolata almayıda unutmuyorum. Bu bana terapi gibi geliyor o an hicbir sey düsünmüyorum. Özellikle dısarıda sis ve pus da varsa eve gitmemem işten bile değil zira o puslu havalarda tüm gün boş boş yürüyerek veya oturarak günü geçirebilirim. Kurt puslu hava sever misali en sevdigim hava olayıdır :)
Yağmurlu havalarda hayatı, sergide ıslanan çamaşırları toplamak olan kadınların içerisinde bulunduğu durumu görüp hayallerini görmezden gelmeye çalışarak şükredilmesi gerektiğini bir kez daha hatırlatan soru.
Yağmurlu havalarda genelde evde otururum. Yağmuru pek sevmem.
Cama hafif hafif vurduğu anda elindeki kahvenin son yudumunu alıp çıkarsın dışarı.. ... Hızlanır yağmur, yeşillik içinde bir parktan yürürsün. Hem yürürsün hem saçlarının ıslanmasına izin verirsin. Toprak kokusunu çekersin içine.. Denize doğru hareket.. sahil boyunca dalga sesi ile karışmış yağmur sesi.. Enfes.. Sonra zeusa dersin ki bu güzelliği gök gürültüsüyle mahvetmediğin için sağol lanet tanrı.
Leeeen yaaaa en büyük yalan çamaşır ıslanmasın diye çamaşır toplamaya koşuyonuz hepiniz 😂😂😂 burda yok kahve ☕️ yok kitap 📚 yok yağmur sonrası toprak kokusu
Asiksan ve sevgilin varsa birlikte sarilarak yagmuru izlemek, asiksan ama sevgilin yoksa yagmuru izleyerek uyumak. Asik degilsen de kahve icip kitap okumak..
En İyi Cevaplar