"Kanka" itici bir kelime midir yoksa samimilik mi belirtir?
İnsanlara isimleriyle hitap etmek daha güzel bence, daha samimi. Bazen 'kanka'yı birçok kişi gibi ben de kullanıyorum ancak sadece belli birkaç kişiye karşı ağız alışkanlığı olmuş. Kurtulacağım umarım yakın zamanda. Bu kelimeyi uzun zamandır saçma buluyorum. #MünzeviBayan
"Kanka" kelimesinin söylenmesi itici mi samimi mi?
Öküz gibi soru sormamak için bazılarına abla babalık patron kaptan gibi soru içinde hitap ediyorum. Onun dışında Sen Siz başka bir şey yok.
Hatta geçmişe baktığımda ben bir kızı geçtim bir arkadaştan cep numarası adını bile sormadım. Ben de sormama hastalığı var. Hiçbir şey sormuyorum. :/
Kanka lafına gelince... Bana bu hitapta bulunanlar gelende ya şaklabanlık ya da bir istekte bulunduğu için herkese söylüyorsun bari bana değişik olsun kendin lakap tak ya da adımı söyle diyorum. Diğer insanların böyle konuşmasına karşıydım lakin dostlukları yıkılmasın diye bir şey demiyor hiç kimseye.
kanka kelimesini ben de itici bulurum. çünkü samimi bir kelime değil. gerçek hayatta kimseye kanka diye hitap etmem. burada ise kimsenin ismini bilmiyoruz. bilsek de yazamıyoruz. o yüzden ya nicki ile ya da kanka diye hitap etmek zorunda kalıyoruz. ben Karadenizliye ve anıla kanka diyorum ama gerçekten ikisini de seviyorum. benim en itici bulduğum kelime ise bro , başkan , reis gibi kelimeler.
Bu ergenlik yıllarım da çok iyi ve samimi gelıyor bazıları abes diyor ama olsundu ileride toplum içinde diyemicem zaten şu yıllarımı da istediğim gibi yaşarım. Seviyorum ben😊😊
Her knk demeye inanma vurucak yer arar ve bu kanıtlanmıştır çok itici önceden itici bulmazdım ama insanların gerçek yüzünü gördükten sonra samimiyetini kaybetti
İtici bir kelime arada kullanılır ama sürekli kanka şeklinde hitap etmeyi sevmem en yakın arkadasıma dahi yapmam çünkü böyle bir yalıyomuş hissiyatı yaratıyo karşında ki kişiyi.. lisedeyken knki knkiydi şimdi sarmıyo kanki manki 😏
En İyi Cevaplar