Bazen zordur herşey..
Sevgi bizi canlı hissettiren tek şeydir;))
Bir kadın düşlüyorum hep. beni kavgalarım dan çekip alacak. kısa saçlı kafamı göğsüne bastırıp. her deliliği mi yaşamama bağlayacak. dengesizliklerim den keyif alacak bir kadın.. güzel kokacak. teni mezarım olacak bir kadın. gamzesi olacak.. dudakları güzel.. öleceğim onda. nefesim kesilecek. kalbim duracak. topuklarını okşayacağım. sırtını öpeceğim. ellerini koklayacağım. parmaklarını öpüp, emeceğim.. Bir kadın sadece. bu kadar çok dişi varken evrende, benim istediğim, arzuladığım, sadece bir kadın. arınmış olacak tüm insani hırs ve bencilliklerden. annemden daha onurlu olacak. kız kardeşimden daha gururlu. konu ben olduğumda, yok sayacak her şeyi. gerekirse kendini. bir kadın sadece.. derdimin dermanı o çünkü. ruhumun ilacı o.. ben onun ruhuna ve tenine girdiğimde, orada kalacağım. bir daha incinmeyecek ruhum. kırılmayacak kemiklerim.. etlerim dökülmeyecek.. gözlerim açılmayacak sonuna kadar. yumacağım.. ve öylece kalacağım. o'nda...
BÖYLE BİR KADIN İYİ GELİR
Inşallah rabbim gönlüne göre verir...
Sevilmek iyileştirir, ruhu yenileyebilir. Sevmekten sıkıntı yok azıcık sevilelim yeter 😊
Azıcık mı? Azı cıkcık;))))
Hadi inşallah 😊
Bende rica ederim ki😊
Cevap
7Cevap
Guzel yemeklerin oldugu iyi hazirlanmis bir sofra... Oohhh daha ne arar insan )))
Yok artık;)
Gece gece karnim acikti, e sen dedin "sevgiyi bilmiyom ben ))" aklima direk yemek geldi..))
Oda doğru.. ne bileyim bu saate kadar oturursam olacağı bu kardeşim.. af ola.. esinti ışte;)
Aylardir ilk defa bu saate kadar ozgurum, tum gun yat, sabaha kadar otur... Bana gore degil bunlar ))
Esme deli gonul esme
Esipte yarami desme...)))
Saygilar...
Vay.. kardeşe bak.. saygılar benden..
Sevgi'nin birçok şeye iyi geleceği kesin 😊
Deva sanki😀😊
sevmek belki ama bulmak zor yeniden sevecek birini :(
bazen yol yoktur kesip atmaktır çaresi
Hayırlı bisey de sende;))
ben ne diyim yüce yaradan buyurmuş sizin hayır gördüğünüz şer şey gördüğünüz hayır olabilir bunu ancak biz biliriz ;)
Sevmek zor olan şey, sevilmek dahada zor.
Viski ve bir adet güler yüz.
Ona Sarılmak.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar