Parlak ışıklar gözü yorar, uyku getirir. Çevrede detaylar daha zor görünür, kasisler falan daha geç fark edilir. Yani gündüzden daha zordur kesinlikle.
İstanbul'da gece kamyon tırlar sol şeritte valla acayp zevkli oluyo önüme biri geliyo 150 km/h gidiyorum önüme araba çıkıyo sellektör yapıyorum önündekini tam geçicem arkadan biri bana sellektör yapıyo lan 200 le mi gideyim 😂😂😂😂 gece orman kanunları geçiyor 😂
görüş mesafesinin kısıtlandığı bir zaman da araç kullanmanın tabi ki zorlukları vardır. Kolay diyerek neyi kast ediyorlar anlamadım. şehir içi geç saatlerde belki trafik yoğunluğu azaldığı için söylenebilir. ama bir çok faktör bakımından gündüz tercih edilmelidir.
Orda olsam profesyonel olmana yardımcı olurdum gece araba kulanıcaksan mutlaka yapman gereken bir kaç şey sayıcam yola çıkmadan 15 dakika bilemedin 10 dakika karanlığa bak gözlerin karanlıkta görmeye başladımı yola hazırsın demektir ikinci olarak dikiz aynasını yukarıya çevir yinede arkayı göreceksin fakat arkadan gelen aracın farı seni rahatsız etmeyecek 3. Olarak da sakın ama sakın tersyönden gelen aracın farlarına bakma daima yola adapte ol
Hayır aksine gece trafik daha sakin olur bende ilk ehliyete başladığımda geceleri pratik yapıyordum iyice alıştıktan sonra gündüz trafiğe çıkmaya başlamıştım😌
Lara da direksiyon kursu hizmeti veren arkadaşım var, dilersen yönlendirebilirim seni, yardımcı olur. İşi ehlinden öğrenmek daha doğrudur diye düşünüyorum.
Arabayı trafiğin yoğun zamanında kullanmaya çalış boş yola herkes götürür bas gitsin. Ama trafiğin yoğun alanlarında daha dikkatin toplanır nerde ne yapman gerektiğini daha iyi öğrenirsin
En İyi Cevaplar