Bazılarını dinlerken "Keşke sabaha kadar konuşsada, dinlesem 😍." dersin. Kimileri için Fransızca konuşan bir kadın veya erkek çok çekici gelir... Ben mesela Fransızca ve İspanyolca konuşabiliyorum ve İspanyolca aksanıyla konuştuğumda çok çekici geldiğini söyleyenler olmuştu 🍓 Sanirim yurtdışında yaşadığımdan dolayı bilmiyorum ama düzgün Türkçe telaffuzu olan bir erkek bana aşırı çekici ve samimi geliyor 😍 ve çok güzel inglizce konuşan bir kadın da daha bilgili ve Çalışkan gibi geliyor bana Peki size çekici gelen bir dil/aksan varmı?
Wow Fransızca ve İspanyolca mi biliyorsun bunu neden daha önce söylemedin 😱😍😄 Benim de Yunanca ama silindir ama aksanım yok. Doğma büyüme Türkiye'de olduğum için. Aksanı olan erkeklere bayılıyorum. Onlara aşığım. 😍💋
Kesinlikle bahsettiğim diller ve aksanlar. Söyle dostum bir hanımı haketmemek için ne yaptım diye başlıyor konuşmaya ve gidiyor😍 Flemenkçe çok ayrı ya, hiç alakası yok :D
ıspanyolca ayrı bir boyut tur benim gözümde. palestine diye bir şarkı var bir ara bak istersen. emel mattohani miydi filistin asıllı bir ispanyol. bide francisco atLan diye bir abla var. Türk şarkılarını ispanyolcaya uyarılıyor. Türkçede söylüyor arada. mükemmel otesidir. tabi ben bir tek Türkçe biliyorum. bir ara Gokturkçe ye yöneldim. ama yurutemedim
Türkçeyi aşırı düzgün konuşan. Kelimeleri harfleri yutmadan' duyduğumda "bu ne demek diyeceğim"kelimeler kullanan erkekler çekici gibi. #çileğebugünhashtagyok
Almanca konusuyorum yasadigim ülkeden dolayi , baska dillere ilgi duymadim ve @91S91 hangi dili konussa sempatik ve cekici olurdu kesinlikle ve usanmadan dinlerim gece ve gündüz , ses tonu cok güzel cünkü:)
Bir kadın, minyon tipliyse, gözlük takıyorsa ve ingiliz aksanıyla ingilizce konuşuyorsa ben biterim abi hırrr hav hav hav.
Kendim de türkçeyi güzel konuşurum bu konuda çok övgü aldım lakin kimse de karşıma çıkıp ay ne kadar tatlı sesin var sevgilim olur musun demedi. Özet olarak ekmeğini yiyemedim
Ben ingilizce ve fransizca konusabiliyorum azda ispanyolca ve arapca ogrenmistim simdi ogrenmeye merakli oldugum dil. ise cince 😃 iclerinde en cekici olan dil fransizca. ayri bir havasi var dilin yuvarlanmasi fazla seksi
Türkçeyi başka dile değişmem *-* Ama Hataylı olaraktan ve suriler hatayı bastıgından arapçayı öğrendik ama rusça çok çekici geliyor helede aksanıyla konuştunmu güzel geliyor insana
6 dil konuşabiliyorum, aralarından Fransızca ve İspanyolca yı 10 senedir öğrenip konuşurum ve her zaman dile hoş ve güzel gelen benim için Fransızcadır
En İyi Cevaplar