İstersem yapabilirim! Hayat her seferinde vuracak değil ya?

Evvet arkdş. 18 yaşında bir kardeşinizim. Hayatım öyle çok ahım şahım olmadı. Aslında doğumumdan belliymiş benden bir bok olmayacağı. Babam öyle derdi. Ben aslan parçası bir oğlan beklerken özürlü gibi doğan sen geldin derdi hep. Sevmezdi lan beni Allah var sevmezdi. Halamın oğlu var. Sağlık meslek okudu bitirdi çalışıyo diye çok severdi onu her sofrada konusunu açar onu över beni ezerdi sonrada için için ağlayarak sofradan kalkmama sebep olurdu peşimdende bağırmazdı ha gel oğlum demezdi. oğlumuda geçtim otur demezdi. Söverdi döverdi. Lan beni o okutmadı o. ya psikolojimi bırakmıştıki lan bende. Sabah akşam döverdi. Aslnda tek hata doğumum gerçekleştiren ebede. Doğum hatası sonucu sağ kolumda brakial pleksus oluşmuş yani sinir kopması. Tabi canım annem gariban annem büyüyene kadar fizik tedavi uyguladı bana. O bitaneydi benim için. Şimdi ise kolumu %70 oranında kullanabiliyorum. Babam o yüzden sevmedi beni bir iş verirdi tek elimle yapmaya çalışırdım o zamanda niye adam akıllı işini yapmıyon lan it deyip döverdi. Biliyodu ama ben anlatamazdım ağlardım mk. Kuzenim gelirdi terminale onu almaya giderdi benide götürürdü valizleri taşıtırdı. Oracıkta ona öyle bir sarılırdıki ona öyle iyi davranırdıki bana bir kere bile oğlum demedi. Hayat ve kader. Gecen gun arkadaşlarla otururken biri geldi yanımıza kalıplı body biri. Yanıma oturdu. Vücut yapın çok iyi dedi tabi engelimi bilmiyor. Bendede 183 boy 85 kilo var. Anlattı kendisi muay thai hocasıymış yeni gelmiş şehre salon açmış indirimlede öğrenci arıyormuş kendine. Kısacası çevre için. Söyledim böyle böyle diye. Olsun dedi daha iyi. Seni geliştiririz aslanım dedi. Salona gittik hepimiz bir iki bişey yaptırdı. Tamam sen kesin geliyosun dedi. Ilk defa biri bana güvendi ve biri brni insan yerine koydu. Bir kaç haftadır gidiyordum sonra babam ögrenmiş evde yine başladı ezmeye onurumu kırdı lan. Nıraktım bende oysaki çok iyi gidiodu ya herşey kolumda 2 haftada bile acayip açılamalar olmuştu.
Güncellemeler
+1 yıl
Baba sen beni nasıl bir ruh haline soktun ya. Senin ben ya lan. Senin Allah uzun ömür versin koparttın lan beni hayattan!
Güncellemeler
+1 yıl
Senin ben baba gbi ya
İstersem yapabilirim! Hayat her seferinde vuracak değil ya?