Bizde insanız kardeşim 😄 bekar kaldık diye suçmu işledik. Ben istemezmiydim boy boy sıpalarım olsun ama olmuyor işte, kızımın güzelliğini alacağı annesini bulana kadar bekârlığa devam :) 😒 şu fotolar olmasa daha rahat dayanıcazda bazıları cidden nispet yapıyor...-Peki siz çevrenizdekiler sürekli düğün fotoğrafı paylaşınca ne hissediyorsunuz? #DüğünFotoğrafı#EllerinYarisinSeniSevemem#EniViciVokke#BekarBıyıklı#Bıyıklı
Çevrenizdekiler sürekli düğün fotoğrafı paylaşınca ne hissediyorsunuz?
O insanlar adina mutlu oluyorum. Aklimdan olumsuz bir dusunce gecmiyor cunku dunyalik yasamiyorum. Cunku dunya hayatinda evlilik nasip olmasa dahi Allahin bizleri cennetinde guzellikleri tasfirlere sigmayacak esler ile onure edecegini biliyorum. Kaldi ki dunya da bir nasibimiz helalimiz olduguna inaniyorum. ister 20 de karsimiza ciksin ister 50 de farketmez cunku dunyalik degil ahiretlik cennetlik bir esiniz oldugunda sonsuz bir evlilik hayatiniz olacak. Hicbirsey icin gec degil. Yani burada evleniyorlar ya diye bakmiyorum acaba dunyalik mi evlendiler yoksa evlilikleri ahireti kapsiyor mu onemli olan bu. Cunku biri 30 yil 60 yil sonra biter digeri sonsuz surer.
Ya valla şu an okuyorum o yüzden çok kıyas yapmıyorum ama bundan 3 yıl sonra tüm arkadaşlarım tek tek evlenir de ben kalırsam o zaman herhalde psikolojik bir travma yaşayabilirim :D o yüzden sosyal medya kullanmıyorum hahahah doktor olcam ben kocada kimmiş 😅
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
13
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Benim bir tane kız arkadasım var evli. Sürekli eşinin böyle tatlı tatlı hallerini koyuyor adam sempatik biri kendini koymuyor kız. Kocası öpücük atarken falan koyuyor kızda kapalı falan. Adama içim gidiyor. Şimdi suç bende mi? Kız kocasını böyle koyuyor koymasın. Bazıları resmen kendi götüneee yara açıyor.
@bitanemmmmmm gerçekten bak sen görsen belki sana da öyle gelir. Ben eşimle kendimi normal şekilde koyarım. Hususi özellikle böyle koymam aksine öyle paylaşıyor sanki.
Yaz ayı depresyon sebebim öfff yetti be evlenen evlenene sezonluk işçi gibiler mübarek kışın söz Nisan yazın düğün balayı gözüme soka soka gözüm şişti gözüm
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Artık ciddn dugunker dugun yapmak icin guzel gunde eglenmek icin mutlu olamk icin değil sirf gösteris birbirleriyel yarış hava atma dugunde takı taktirma kim nekadar taktırdi kim ne verdi o az verdi bu cok verdi ticarateneye cevirme haa bidexsacma sapan yapmacik öpusmeler gusumeler vıcik vicik ve igrenc dans figurleri kisacası dugunlerden nefretcesiyirum
Evlilik gibi bir hevesim yok ama milletin abarttığını düşünüyorum. Neredeyse evleneli iki yıl olacak olan insanların düğün fotoğraflarını görmeye maruz kalmak istemiyorum. Sıkıldım artık tbt görmekten. En sonunda engelleyeceğim.
En İyi Cevaplar