Aile & Toplum Uyku imkansız... Umut vicdansız... Güneş bile dediki kendine doğmak anlamsız? kacinkurasiii Takip Et Xper 6 Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Uyumayanlar parmak 🙋♂️🙋 kaldırsın sohbet muhabbet olsun. Uyku imkansız... Umut vicdansız... Güneş bile dediki kendine doğmak anlamsız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
zıkkımlaa Takip Et Xper 7 Yaş: 27 +1 yıl ağladım delice elimde boş bir şişee 0 10 Yorumla kacinkurasiii +1 yıl Vuuuu aşk acısımı var yoksa Yorumla zıkkımlaa +1 yıl yok ya şarkıyı ezberlediğimi fark ettim şu an Yorumla kacinkurasiii +1 yıl Bilinç altına yerleşiyor herşey. Ufak bir tetiklemeyle su yüzüne çıkıyor Yorumla zıkkımlaa +1 yıl aynenudkshdlsjs Yorumla kacinkurasiii +1 yıl Ayneni anladım da sonundaki dkshdlsjs ne işe yarıyor 😁 Yorumla zıkkımlaa +1 yıl Öyle gülüyorum ben udkshdlsjs diye sesim böyle çıkıyor Yorumla kacinkurasiii +1 yıl Merak ettim o gülüşü uyuyamıyordum zaten şimdi hiç uyuyamam kafama takılır Yorumla zıkkımlaa +1 yıl Dene istersen bir de şunu dene dneoeuoeuekyewoeueoeue gül böyle bak stres falan kalmıyor Yorumla kacinkurasiii +1 yıl Şöyle bir bak bakayım o gülüş bana hiç yakışır mıı 😁 Yorumla zıkkımlaa +1 yıl Yakışır yakışır Yorumla
βασίλισσα Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 33% +1 yıl Bu hangi sarkiydi 0 1 Yorumla kacinkurasiii +1 yıl Model - Bir melek vardı. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
ağladım delice elimde boş bir şişee
Vuuuu aşk acısımı var yoksa
yok ya şarkıyı ezberlediğimi fark ettim şu an
Bilinç altına yerleşiyor herşey. Ufak bir tetiklemeyle su yüzüne çıkıyor
aynenudkshdlsjs
Ayneni anladım da sonundaki dkshdlsjs ne işe yarıyor 😁
Öyle gülüyorum ben udkshdlsjs diye sesim böyle çıkıyor
Merak ettim o gülüşü uyuyamıyordum zaten şimdi hiç uyuyamam kafama takılır
Dene istersen bir de şunu dene dneoeuoeuekyewoeueoeue gül böyle bak stres falan kalmıyor
Şöyle bir bak bakayım o gülüş bana hiç yakışır mıı 😁
Yakışır yakışır
Bu hangi sarkiydi
Model - Bir melek vardı.