Sevdiğiniz kişiler size trip atsa çeker misiniz yoksa umursamaz mısınız?

Trip çekme konusunda ne kadar sabırlısınız?
#MünzeviBayan

#MünzeviBayan
İnsanların attığı tripler çoğu zaman beni etkilemiyor.
Bunun yeri, zamanı ve dozu var. İşte o zaman bazı şeylere anlayış gösterebilir veya hak verebilirim.
Attığı tribi aşırıya kaçırıp, bu sebeple konuyu tripten fazlasına taşıyanlar ise zaten verdiği kararların getirdiklerini yaşıyor.
Bu saatten sonra sifondan başka şey çekmem.
Bana da böylr olmayı öğrey
@kayıtsızkalan bol acı, az hüzün, birkaç damla gözyaşı, hafif keder ve nasır tutmuş yürek.
Sevdiğim biriyse çekerim ancak haz etmem.
Çok teşekkürler güzelim 😊
Rica ederim abla 😄
Cevap
135Cevap
En sevmedigim sey hadi sevgilim neysede biri bana gmsalka salka trio attigi zmn ergenlikte master mi yaptin kardes diyeism geliyo yok neymis aramadin sunu yapmadin surata bakmamalar bir havalara girmeler yanimda umrumda degilsin cabalari 🙄🙄🙄🙄
Hayır nefret ediyorum trip çekmekten ayrıca sırf trip çekmekten nefret ettiğim için kendim de trip atmam. Neyse sorunum direk söylerim yani söylerdim herhalde sevgilim yok. Şimdi tüm erkekler türk kızları rerere rörörö
Sevdiğim insanların tribini çekerim ama diğer insanların tribine ne kadar katlanabilirim bilemiyorum.
Trip trip road trip kızlarda belki ama erkekte biplemem tani. Çok kötü umrumda olmaz anlıcan. Kızlardada bir yere kadar oda belli sebeplerden anlayışlı olmaz lazım kızlara
genelde trip atanlara karşı hep gülüyorum kızmak gelmiyor içimden ama tribinde bir sabrı vardır 2-3 gün boyunca atarsa o sabır elbet patlar ama 1-2 saatlik tripler de genelde gülüyorum kızmıyorum :)
çekiyordum ki en son 6 yıllık arkadaşım beni bu sebeple sinir krizine sokana kadar o gün bu gündür kimseye eyvallahım yok
Sınırı var o sınıra kadar çekerim ama sınırı geçerse başına bela alır
Bıktımmm.
Çekemiyorum ya çekemiyorum bu yüzden de kimseye bulaşmıyorum kimseyi de hayatıma almıyorum
Sevdigim birileri yapiyorsa ve hakli sebebi varsa tabiki cekerim. Lakin asıl beni tripkralicesiyim🤚🤔
Değer verdiğim insanların her bkuna katlanabilme gibi bir huyum var. Sınırlar geniş, zorlayanları siliyorum..
10 metre yolu yürüyemeyen trip ata ata yürüyenini biliyorum ben hiç çekilmez hmm peki hmm tamam diye geciştiriyorum çekilmiyor gerçekten..
Trip değilde donuk karakterli bir arkadaşım vardı 14 yıl boyunca katlandım malum çoçukluk arkadaşıyız ama artık yeter dedim ve 1 aydır hayatımdan çikardım vallahi en güzeli yalnızlık
Cekemem neden cekeyim ne için çekeyim eğer birşey çekecek olsam birinin elinden çek çekerim daha olmadı halay çekerim ama kimseyi çekmem 😒😒
Sadece sevdiğim kadın olur başkası olamaz ya da ailemden bir kadın olacak tabiki herşeyin sınırı var
Haksız yere tribe hiç gelemem ama haklıysa bir süre seve seve katlanırım bokunu çıkartmaya başlarsa da olay bana dönmeye başlar zaten
Hayır çekmem kız arkdaşlarıma da dedim mesela tiribinizi sevgilinize yapın onlar çeksin ben kimseye trip atmıyorum kimse de bana atmasın dedim.
En çok dostum Kevser'inkini çekiyorum.
Ama bende az çektirmedim şimdi. 🙈
Dost için çekicez napalım. 😁
Sevdiğim insanlarınkini çok çektim hala da çekerim o nazı hiç gücüme gitmez sevene tatlı gelir hatta sevmeyen için ayrılık nedeni olarak görülür.
Çekiyoruz herzamn alıştık artık zamnla kendini yitiren insanlar işte bir okadar değersiz bir okadar anlamsız kalıyor 😊
Her şeye trip atanla uğraşmam. Gerçekten haksızsam belli bir noktaya kadar çabalarım ama trip işini abartırsa çekeceğimi sanmıyorum.
Karşımdaki sevdiğim bir insansa sabırlıyımdır ama sebepsiz ve gereksiz bir tripse ne hali varsa görsün :)🙈
Ruhsal durumuna göre değişir
Ama normal zamanda trip ne demek, gitsin başkasına yapsın nazını
Ergenlikten çıkınca görüşürüz
O an sinirli değilsem alttan alıp gönlünü alırım ancak sinirliysem sonunda uzulecegim şeyler yapabilirim.
Belli bir tahammül sınırım var ama çok üst bir sınır değil. Çok az sabrederim sonra hayatında mutluluklar dilerim.
Gereksiz tripleri sevmiyorum bazen haklı olarak yapıldıgında çekerim ama bazen cok bos gereksiz seylere oldumu tahammul edemem
Sevgilimse çekerim değilse naz yapıp durması gıcığıma gider kendi haline bırakırım
Erkek veya kadın farketmeksizin hemen sinirlenirim, trip nedir ya
Trip tabirini kim uydurduysa onun ellerinden operim ben sabirli degilim
Baya sabırlıyımdır ama tripten dolayı sildiğim arkadaşlarım var resmen 1. sınıf bebeleri gibiler
Makul miktarda zehirde yenir ama fıttracak kadar trip esittr zarar olarak döner tripkolige
Tribinii yerumm seniin derim. O da vazgecer ztn devam etmekten. Operasyon tamam ✔
Ay çekemem valla kimsenin tribi mi bir tek en yakın arkadaşım ama o da zaten trip atmaz
Cekmem
Cekeni bir kenara cekerim
Akli basina gelsin 😁
Değer verdiğim, sevdiğim bir insansa çekerim. Bir trip beni yıldıramaz :D
Hakliysa karsimdaki neden olmasin ki tabi belli bir yere kadar
Cekmem cok fena trip atarım beni triplerimle tanırlar😂
Hatalıysam ya da çok değer veriyorsam çekerim. Diğer türlü çekemem.
Öküzluk ettiysem evet yoksa nötr kalırım cevap vermem bile
Ağızlarına tuvalet terliğiyle vurmayı tercih ederim
Çekiyoruz tabi zaman zaman. Anne kardeş arkadaş sokak da karşılaştığım herhangi biri mecbur yani
-Umursamam.
-Hiç sabırlı değilim;anında "Behlül kaçar."moduna girerim.
*Gecen bol olsun.*
Trip nedir ya? Bunu aşk oyunu haline getirenin allah belasını versin.
umursarım ama geçmesini beklerim o süre zarfında pek bir haşır neşir olmam
İnsanları bırak kızların bile tribini çekecek halde değilim
Cekmem kesinlikle olurda trip atarsa haklısın der kapatırım
En nefret ettiğim şey ya hatalıysam gönlünü almaya çalışırım ama uzatıyorsa bırakır giderim.
O bana yaparsa bende ona daha iyisini yaparim sevdigim dahi olsa sabrim hiç yoktur
Tipler bazen insanın hoşuna gidebiliyor. Abartmamak kaydıyla tabi.
Olduğu yere bırakıp olay mahalinden hızlıca uzaklaşırım...
Ayy ben kendime katlanamıyorum millete ne laf yetiştiricem.
Sabırlı biri de olsam tribe karşı sabrım yok ayrılmaya kadar giderim
Umursamam net.. kırdıysam gönül alırım orası ayrı ama trip ergenlikten baska bisey degil
Umursamam... Onun tribiyle mi uğraşıcam ya benim kendi sorunlarım bana yeter.
Sorma 😂😂 haha çekerim😂 ara sıra çekiyorum da 😂😂haha 😊
Çekerim aslında ama işte dayanamıyorum tahammül edemiyorum.
Trip atanlari sevmem kendimde atmam atmayi bilmem karsimdakide atmayi bilmesin yasasin tripsiz hayat
Tıribini gördüğümde hiç cevap vermem kendi kendisine trip atsın dursun
Üç sene ağzımı bile açmadan çektim. Sonra gitti kimseye haddin den fazla değer vermeyin bir tarafları kalkınca ilk sizden vaz geçiyor öylece kalıyosun ortada...
kimsenin tribini suratsızlığını çekemem beni tanıyan herkes bilir bunu
atsın trip de biraz da tartışalım yavan yavan ilişkileri dostlukları sevmem :D
En İyi Cevaplar